Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28éves férfi komolyan tudd veni egy 19éves lányt?
19éves vagyok, nem rég össze ismerkedtem egy 28éves férfival, már volt pár randik, összinte beszélgetés, és már le is feküdtünk.
Már 2honapja tart, és sosem éreztem ilyen jól magam, sosem éreztem ennyire biztosnak semmit.
Engem nem zavar a 9év kor külömbség, sőt nekem ennyi kell is.
A saját kór osztályom nekem túl sok, anya pici fia, és általában komolytalan, és lehetetlen tervezni hisz még élni akarnak, és ez meg is érthető.
Mondhatni őt tudom felmutatni első komolynak, aki mellett nem szégyenlek önmagam lenni, sok mindenben hasonlítunk, nagy részt egyezik a világ képünk is. Vele minden tökéletes eddig semmi probléma nem volt...
Csak aztán rá tértem a komolyabb témára, hogy most akkor mi hogy állunk. Azt mondta szeret velem lenni, jól érzi magát, teljesen egy hangon vagyunk, és tetszem neki, de aztán rá vágta hogy még ne mélyítsük el. Kérdeztem ezt hogy érti, csak össze járunk és ilyenek?
Majd mondta nem dehogy, akkor nem randiznánk, nem mesélt volna magáról, és nem jönne értem minden alkalommal házhoz, és hogy kerek perec meg mondta volna ha igy lenne. De akkor mit ne mélyítsünk el? Már 2honapja igy vagyunk, szinte olyan mint ha járnánk, de még sem.
Mit kellene gondolnom komoly a szándéka, és nem akarja elsietni?
Tudom hogy érdeklem, de ezt nem tudom hova tenni.
20. Buta nő? Mindenki annyival okosabb amit meg is élt, látott, tapasztalt. Nem véletlen kérdezem, mert nem vagyok jártas ebben.
Igen is ajándékozót már pl legutóbb valentin napon. Ha kell, ha nem kapok tőle valamit.
És feltételezem aki csak dugni akar, az kihasznál minden egyes alkalmat ha már egy légtérben kell velem lennie. De mi érdekes e 2honap alatt több volt az aktus nélküli program, randi. Hidd el kitértem e temánál is, és nem szándékoz átverni. Ha ugy is lenne igy jártam. Mindenki a saját hibájából tanul.
Köszönöm válaszod..:)
18. És gondolom te most azért írtál helyesen hogy okosabbnak tűnj.
Kiszúrtad a lényeget.. Ügyes vagy.:)

15. "Szerintem" csak élvezi hogy egy fiatal csajjal szexel.
Hmm jó gondolat..
Élvezni? Van mit. Nem egy casanova-ról van szó, helyesnek helyes, de nem egy szoknya vadász.
Egyszerűen ő maga fogodt meg, a külsőt csak utólag vettem észre, és az volt a ráadás.
Azért mert 19vagyok nem kell le nézni. Suli, meló, albi..
Létezik olyan ember aki nem lát bele ennyi negatívat?
17. Semmi képen nem akarok rá erőltetni semmit. Igazából semmi probléma nincs köztünk, és mindig jókat beszélgetünk mindenről. Mindenben egyetértünk, vannak hasonló terveink, közös az elképzelés a jövőről. Igen volt egy rosszul elsült kapcsolata, és pont ez a baj.
Hát hasonlóan sülne el. De ezt meg is értem, ezért is mondta hogy ne mélyítsük el, meg nem akar koppani.
De lesz ami lesz.
Köszönöm válaszod:)

Kedves Kérdező!
Nem hinném, hogy azért néznek le itt páran,mert fiatal vagy.Hanem azért mert itt azért a válaszokból ítélve mindenki sokkal tapasztaltabb nálad,és jobban megtudja ítélni,a mai világban hova is vezetnek az ilyen kapcsolatok.A válaszaidból is látszik,milyen szinten elfogult vagy.Hulla szerelmes vagy ebbe a pasiba,hiába ír itt akárki bármit,ha el is olvasod,ragaszkodsz a saját meglátásodhoz.Ha annyira rendben van minden köztetek,miért írtad ki a kérdést? Nem látunk itt bele nyilván a kapcsolatotokba,de pl két barátnőm 18 évesen kavart tőlük idősebb pasival.Egyiknek sem lett jó vége.Egy ideig működött,aztán előkerültek a mindennapi problémák.Pl teljesen más életszakaszban vagytok.Te még tanulsz,stb.Érettségi megvan már pl? Egy 28 éves férfi már jó esetben az átlag legalábbis egyetemet végzett,dolgozik van biztos jövőképe,és pár éven belül családalapítás stb.Iszonyatosan naiv vagy és hidd el,iszonyú kevés a valószínűsége,hogy komolyra tervezne.De ne nekünk legyen igazunk! 25/N
26. Én nem ragaszkodóm semmihez, és nem nem vagyok szerelmes. A kérdésem még mindig csak az hogy "komolyan" tud-e venni? Mindenki válaszát meg köszöntem, el is gondolkodtam a nagyján. De aki alpári módon válaszol, és eltér a kérdéstől a válasza ne várja hogy meg értem.
És mint mondtam nem ragaszkodóm.
De a valótlant nem támasztom alá hogy igaz, ha nem.
Addig oke hogy tapasztalt, de nem veszem egy kalap alá azért mert ilyen meg történt valakivel.
Elkönyvelem esélyesként és kész.
Lesz ahogy lesz.:)
Köszönöm válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!