Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28éves férfi komolyan tudd veni egy 19éves lányt?
19éves vagyok, nem rég össze ismerkedtem egy 28éves férfival, már volt pár randik, összinte beszélgetés, és már le is feküdtünk.
Már 2honapja tart, és sosem éreztem ilyen jól magam, sosem éreztem ennyire biztosnak semmit.
Engem nem zavar a 9év kor külömbség, sőt nekem ennyi kell is.
A saját kór osztályom nekem túl sok, anya pici fia, és általában komolytalan, és lehetetlen tervezni hisz még élni akarnak, és ez meg is érthető.
Mondhatni őt tudom felmutatni első komolynak, aki mellett nem szégyenlek önmagam lenni, sok mindenben hasonlítunk, nagy részt egyezik a világ képünk is. Vele minden tökéletes eddig semmi probléma nem volt...
Csak aztán rá tértem a komolyabb témára, hogy most akkor mi hogy állunk. Azt mondta szeret velem lenni, jól érzi magát, teljesen egy hangon vagyunk, és tetszem neki, de aztán rá vágta hogy még ne mélyítsük el. Kérdeztem ezt hogy érti, csak össze járunk és ilyenek?
Majd mondta nem dehogy, akkor nem randiznánk, nem mesélt volna magáról, és nem jönne értem minden alkalommal házhoz, és hogy kerek perec meg mondta volna ha igy lenne. De akkor mit ne mélyítsünk el? Már 2honapja igy vagyunk, szinte olyan mint ha járnánk, de még sem.
Mit kellene gondolnom komoly a szándéka, és nem akarja elsietni?
Tudom hogy érdeklem, de ezt nem tudom hova tenni.
10. Igen valóban előfordulhat ilyen, de nem mindenkinél. Mindig van kivétel, nem mindenki gondolkozik igy, nem mindenkit kell egy kalap alá venni, de ez talán természetes is hogy egy idősebb az tapasztaltab, és szerintem nem mindenki ilyen lelkes be ismerni hogy idősebb, öregebb. Ez is ember függő..
Köszönöm válaszod, ez tanulságos erre oda figyelek.:)
10. Mondjuk szerintem az is gond, ha valaki szerint egy 25 éves pl csak egy 25 évessel jöhet össze.
Meg nem gondolod, hogy az általánosítás egy szörnyű dolog? Tehát te fellépsz ellene, ha más dolgokban valaki általánosít, biztos vagy akár ki is kéred magadnak ha veled szemben csinálják, de te pedig csak a SAJÁT 1 DB SZEMÉLYES TAPASZTALATOD miatt azt hiszed, hogy biztos mindegyik úgy működik, mint ahogy nálad működött. Hm, vagy lehet nem?
Nem, a sajàt és mások tapasztalatai alapján gondolom így, tudod nagy a világ, sok az ismerős, sok a történet.
Nem, szerintem a 25 éves bármilyen nemű ember összejöhet 20-31 éves korig bárkivel, olyan 5 évnél kezdenek nem egy ligában játszani a felek.
Már îrtam hasonlatot, képzeld el, hogy valaki minden nap játszik sakkot éveken át gyakorol. Gondolod, hogy normális dolog, ha olyannal szeret játszani, aki nála jóval kevesebb ideje kezdett játszani, alig megy neki? És ő direkt csak vele szeret játszani!
13. És mi a véleményed, akik olyannal szeretnek játszani, aki náluk jóval régebb óta kezdtek játszani? Ők miért léteznek?
(A fiatal nőkre gondolok, akik a tőlük idősebb férfiakhoz vonzódnak.)
Már a kérdésedben lévő, ordas helyesírási hibából tudtam, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Nem, a tud szóhoz nem a telefonod autokorrektje varázsolt oda még egy d betűt.
Téged nem a korod miatt nem lehet komolyan venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!