Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van niceguy, akkor van nicegirl is?
Figyelt kérdés
Niceguy = Kedves jófiúnak mutatja magát, amíg puncihoz nem jut, de ha nem jut, akkor megsértődik, vagy dühöngeni kezd, elhordja mindennek a lányt, akit elvileg szeret. Elég gyakori.
Vannak lányok, akik ugyanezt csinálják?
#jófiú #Nicegirl
2021. febr. 20. 13:37
1/9 anonim válasza:
A láñyoknál az elutasitás inkább önbizalmat roncsol. Nem a masikat hibáztatják.
3/9 anonim válasza:
Hogyne lenne... Annyi ilyen gusztustalan pitsát küldtem el a jó rohadt anyjába, hogy esküszöm jól esett nézni ahogy bőgnek.
Dehát nekem szabad bántani nőt is, én nő vagyok. :)
4/9 anonim válasza:
Ugyanúgy vannak, ugyanúgy tudnak önsajnáltatni és átfordulni, érzelmi zsarolást használni.
További részletek és megannyi példa: [link]
5/9 anonim válasza:
Megvan az itt tomboló, D mellű, szemetesturkáló, hősszerelmes csaj? Na, ő is egy nicegirl. Full kattant, megszállott, és teljes mértékig elhiszi, hogy ő a legtökéletesebb barátnő, csak nem kap esélyt.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 nincs meg, de kíváncsivá tettél. :D
2021. febr. 20. 18:36
7/9 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél van pár alkotása belinkelve a D kosaras kukaturkáló, stalker, szociopata csajnak: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
8/9 anonim válasza:
Bocsi, a 7 vagyok, onnan kiszedték. De ez az ő gyártmánya: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
9/9 A kérdező kommentje:
Aztak...
2021. febr. 20. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!