Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen jellegű kötődés ha a szeretőd tart ki melletted végig, a kapcsolataid meg nem?
Most ilyen létezhet?
Van egy srác szinte ő "nevelget".
Rengeteget beszèlünk totálisan épiti felfelé a személyiségem, tudatalatt is nevel az életre csupán a saját mentalitásával.
Plusz a kudarcos kapcsolataimbol is tanulok persze.
Hagy engem szabadon szárnyalni ugy érzem, nem köt le. De mindig kellek neki.
Mivel nem kapcsolat igy nincsenek benne a kapcsolatok bukkanoi azaz nincs is ok arra, miért lenne vele vége.
Csak érdekes nekem most, hogy egy olyan kötelék ami nem az, tehát nem kötelék/kötöttség, azaz szabadság van benne, hogyan lehet erősebb, mint egy szerelmi kapcsolat a maga viszontagságaival nehézségeivel?
Amikor ugy erzi az ember hogy ezt a "kapcsolatot" csak kapcsolattal lehet csak elrontani, és a szabadság tartja életben.
Annyira uj dolgokat tanulok hogy nem vagyok képes felfogni.
Vélemény?
Ne agyaljam tul :D azon is agyalok amit irtál :)
"Ha szerelmes akkor nem fèr bele." Olyankor az embernek önszántábol is eleve nem fér bele.
Azaz szabad akaratból.
A többi meg a kapcsolatok átka.
Nem érzem amugy hogy tudatosan mondja amiket. Azaz hogy "tudja mit kell mondani". Hanem hogy ő ez maga. Az ő mentalitása.
Habár kicsit sok ami nekem teljesen új. És külön emésztgetnem kell. Es kb 600 kérdést is ki kellene írnom azokrol amiket mond amit lehetetlen.
Mondhatnám alapjaimban véve zavar össze. Azokat az alapokat kuszàlja össze bennem, amikre az en gondolkodasi rendszerem épült ki talán születésmtől kezdve a kapcsolatokrol.
És mi van, ha ő nem így éli meg, ahogy te? Úgy értem, te szabadságnak érzed azt, hogy valójában nem kellesz neki.
Most az, hogy figyel rád, sokat beszélget veled és sorolhatnám, egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy ő is szerelmes beléd, hanem azt, hogy mindenkinek jobb a szex, a férfiaknak is általában, ha van valamennyi bensőségesség és kötődés. Én belekóstoltam ezekbe. Teljesen megzavart az, hogy abszolút úgy viselkedett - kötöttségek nélkül -, mintha ezer éve együtt lennénk. Tehát naponta hívogatott, aggódott az egészségemért, éjszakákat beszélgettünk át. Én nem vettem teljesen be, mert amikor egy hét ismerkedés után már én voltam elköszönéskor a drága édes csillagom, úgy, hogy még soha nem is találkoztunk, annyira túlzásnak éreztem, hogy el is kezdtem őt leépíteni, aztán mikor kérdőre vont, mondtam neki, hogy én nem akarok komoly kapcsolatot vele, erre elmagyarázta, hogy ő se, ez csak a párkapcsolat feeling miatt szükséges. Levágott akkor nekem egy olyan gondolatmenetet erről, hogy a szavam is elakadt, de akkor már kezdtem kapisgálni. Amúgy akinek igazán jelentettem valamit, az képtelen volt velem ilyen feelinggel belemenni szexkapcsolatba. Csak úgy ment volna neki, ha 2 szót nem beszélünk, ha szexen kívül semmilyen metszete nincs az életünknek, de aztán mivel erre se én, se ő nem voltam alkalmas, soha nem feküdt le velem és ez nem rajtam múlt.Látszatra ő szeretett kevésbé, mert menekült a beszélgetésekből, de biztosan tudom utólag, hogy neki sokat jelentettem. (Családos volt, emiatt komoly kapcsolat szóba se jöhetett.) Annak, aki éjszakákat beszélgetett át velem, de közben csak szexet akart, annak csak a feeling kellett, az is csak a jó szex érdekében és feltételezem, hogy unatkozott.
Ne érts félre, ha valaki sokat törődik velünk, nyilván lehet őszinte, de akkor nem fog mindenáron ragaszkodni a szabadságához és nem fogja ezt állandóan hangsúlyozni.
De én éreztem ezeket és nem éreztem jól magamat benne, a feeling ellenére se.
Ha te mást érzel, ha boldog vagy így és szabad, akkor lehet, hogy valóban egy olyan szerelemről van szó, ami magasabb rendű.
Ha nem szól benned a bip-bip, akkor valószínű jól érzed és sokat jelentesz neki.
Nem tudom mit higyjek, benne mi lehet.
Azzal is összezavar.
Ebben a tekintetben magamat nézem.a bip bip van de jelenleg nem miatta. Hanem magamban nem bizom elsősorban. Azaz hogy alkalmas lennék e komoly kapcsolatra tekintve az eddigi kudarcokat. Nem akarok kudarcokat.
Tudja ezt is hogy ennek oka, hogy állandoan hierarchia lesz (behodolok es attol szenvedek a kapcsolatban)és nem az kell a ferfiaknak a "lábtörlő", hanem a valodi egyenrangu tars.
Erre ugye reakcio. Ő nem az, akikkel voltam! Nem kell megfelelni. Ezeket engedjem el. Bármit tehetek mondhatok.
Igazábol en még csak itt tartok hogy megélni valamit amiben én önmagam vagyok, a magam hibáival együtt.ez is fejleszt alakit. Hogy ne nyomjam el magam. Ezt is jelenti nekem a szabadaság. Nincs kényszer nincs félelem attol, mit csináltam megint rosszat stb.
Az hogy ezzel neki van e celja, azaz saját képére akarna e formálni, es valami többet akarna probálni, vagy csupán ezzel akarná tartani a távolságot, hogy pl oda mész ahova akarsz nem érdekel; ez nekem még talány.
Kb mindig kétértelműek azok, amiket üzen a sorok között.
Meg amikor beszéltem neki a racionalitastol a fentiek kapcsán hogy ugyse működne, hirtelen reakcioja volt felkavarta. És akkor jött a fenti duma.
És sokmindenben van ez nem csak ebben de belőlem olyan dolgokat akar kihozni(talán a tudta nélkül), pont azokat a pontokat kapja el bennem, amik bennem nagyon el vannak temetve. Ill alapok. Életfilozofia.
Röviden nem akarok kapcsolatot mert en mindig elcseszem (ismerve saját magam!!)erre reakcioja meg akar tanitani arra hogyan ne csesszem el.(önmagamnak akar ellent mondani!!!nekem.akarja bizonyitani magammal szemben az ő igazát :D)
23# akkor tegye ugy. Most erre megis mit lehet mondani?:D
Ha kihasznált igy jartam.
Eddig sem volt fényesebb semmi. Előtte sem.
Aki meg szerelmet vallott meg sirt aztán vege az többet ér? Mert nekem nem!
Mondhatni jelenleg egyenrangú társnak "nevel"ugy hogy talán ő maga sem tud rola hanem csupán a sajat mentalitasa hogy a nőt elni kell hagyni:D
Ez nemhiszem hogy tudatos mondjuk.
Nem tudom benne mik zajlanak. De még ezeket is nehezen ertem nemhogy őt :D
Amit látok amugy belőle hogy puhatolozik. Nem tudja miert vagyok vele. Miért akarom őt. Ugy látom tart attól hogy csak szex miatt, ill ez nem tetszik neki, mert gondolom azért nem szivesen "passzolna át" másnak, vagy ki tudja. Talán egot sértek hogy azt hinné nem érdekel masképp. De ez ugy rendesen zavarja látom. Nem tidja mivel fog meg nem tudja mi tart mellette stb.Egyértelmű választ erre még nem sikerült neki adnom. Magamban is tisztáznom kéne.persze a szex hatalmas erő. De nem olyan nagy, hogy attol pikk pakk cserélgessem csak ugy.
Erre gyakorta rákérdez különböző formákban.
Eddig ennyit látok belőle.
Igen?
Az probléma lenne akkor.
Lazitok akkor a dolgokon
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!