Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az milyen jellegű kötődés ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen jellegű kötődés ha a szeretőd tart ki melletted végig, a kapcsolataid meg nem?

Figyelt kérdés

Most ilyen létezhet?

Van egy srác szinte ő "nevelget".

Rengeteget beszèlünk totálisan épiti felfelé a személyiségem, tudatalatt is nevel az életre csupán a saját mentalitásával.

Plusz a kudarcos kapcsolataimbol is tanulok persze.

Hagy engem szabadon szárnyalni ugy érzem, nem köt le. De mindig kellek neki.

Mivel nem kapcsolat igy nincsenek benne a kapcsolatok bukkanoi azaz nincs is ok arra, miért lenne vele vége.

Csak érdekes nekem most, hogy egy olyan kötelék ami nem az, tehát nem kötelék/kötöttség, azaz szabadság van benne, hogyan lehet erősebb, mint egy szerelmi kapcsolat a maga viszontagságaival nehézségeivel?

Amikor ugy erzi az ember hogy ezt a "kapcsolatot" csak kapcsolattal lehet csak elrontani, és a szabadság tartja életben.

Annyira uj dolgokat tanulok hogy nem vagyok képes felfogni.

Vélemény?

#stabilabb a szeretőm mellettem mint bárki
2021. febr. 13. 15:14
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Mellette most tanulom azt pl hogy nem kell behodolni kapcsolatokban és szenvedni. Ő nem várja el. És boldog vagyok.mert nincsenek elvárasai.
2021. febr. 13. 15:15
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Persze hogy stabilabb nincs elvárás. A pasinak meg tök kényelmes, ürít egyet aztán megy a dolgára, ha van kedve akkor kicsit beszélget ha nincs akkor nem, mert te sem várod el.
2021. febr. 13. 15:17
 3/30 A kérdező kommentje:

Es ez tartosabb.

Es csak jo van benne.

Hogyhogy a normal kapcsolat meg nem tartos es tele van rosszal mindig?

2021. febr. 13. 15:19
 4/30 A kérdező kommentje:
Erősebb a kapocs igy. Nekem olyan felfoghatatlan a szabadság ereje.
2021. febr. 13. 15:21
 5/30 anonim ***** válasza:
69%

Ha normál kapcsolatban lennél ezzel a pasival valószínűleg az sem lenne tartós. Ez egy szexkapcsolat, ha találkoztok szex van, az van amiért találkoztok. Egy kapcsolatban még ott van a nyávogás a játszmák az elvárás a sértődés.

Amúgy beleszerettél? Mert akkor lassan lőttek ennek a pasinak is.

2021. febr. 13. 15:23
 6/30 anonim ***** válasza:
29%
Az egyetlen fiú, aki megmaradt az életemben, az első barátom. Már inkább a szeretőm. A többiek jöttek és mentek.
2021. febr. 13. 15:23
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sarkosan látod az élered.

Egy jó kapcsolat eleve hozzád ad, nem elvesz. Ez igaz a párkapcsolatra is.

Én pont ugyanezt élem meg mint te, csak én a férjem mellett és nekünk nincs más, csak egymásda fókuszálunk. Mindegyikünknek megvan az élete, a hobbija. Számíthatunk a másikra, és mindig új oldalunkat ismerjük meg egymás által.

A párkapcsolatok is működhetnek ilyen alapokkal.

2021. febr. 13. 15:26
 8/30 anonim ***** válasza:
8%

Ez is igazi kapcsolat, mégha nem is úgy nevezed. Én spirituális vagyok. A leírtakat én is hirdetem. Poliamór is vagyok. Az milyen szabadság ha örülnék neki ha mással lenne gyereked.

Jó emberrel taliztál. Ennyi.

2021. febr. 13. 15:34
 9/30 A kérdező kommentje:

Igen 6# ilyesmi az érzés. Hogy ő fixebb mint bárki.

Talán a 7.ben is igazság van csak azt en nem tudom átérezni a tapasztalataim miatt.

De most ez a szabadság.

Pl jelenleg nem tudja hogy át tudnék menni. És ha nem akarok szimplan nem megyek. Nem vagyok behatàrolva abszolut.

Olyan mintha átverném és mégsem, mert nem kapcsolat. Ez is olyan különleges érzés.

A szabadság mintha több lenne.

2021. febr. 13. 15:44
 10/30 anonim ***** válasza:
Semmi extra kihasználjátok egymást ennyi.
2021. febr. 13. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!