Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen jellegű kötődés ha a szeretőd tart ki melletted végig, a kapcsolataid meg nem?
Most ilyen létezhet?
Van egy srác szinte ő "nevelget".
Rengeteget beszèlünk totálisan épiti felfelé a személyiségem, tudatalatt is nevel az életre csupán a saját mentalitásával.
Plusz a kudarcos kapcsolataimbol is tanulok persze.
Hagy engem szabadon szárnyalni ugy érzem, nem köt le. De mindig kellek neki.
Mivel nem kapcsolat igy nincsenek benne a kapcsolatok bukkanoi azaz nincs is ok arra, miért lenne vele vége.
Csak érdekes nekem most, hogy egy olyan kötelék ami nem az, tehát nem kötelék/kötöttség, azaz szabadság van benne, hogyan lehet erősebb, mint egy szerelmi kapcsolat a maga viszontagságaival nehézségeivel?
Amikor ugy erzi az ember hogy ezt a "kapcsolatot" csak kapcsolattal lehet csak elrontani, és a szabadság tartja életben.
Annyira uj dolgokat tanulok hogy nem vagyok képes felfogni.
Vélemény?
5# talán eddig nem is tudtam mi a valodi szerelem.
Kezdem azt érezni hogy nem a masik lekötése az.
Altalaban eddig ha szerelmes voltam behodoltam. Most nem kell nem várják ezt el tolem.
Már a szerelem fogalma sem tiszta.
Az szeret aki feltékeny, vagy az aki el tud engedni?
Mondtam neki ha vége is lesz vagy nem működik vagy bármi van, ráhagyom, hogy ő mondja ki
Csak annyit reagált, hogy rá rakom ezt a terhet? Mondtam igen. Nem szolt semmit.
De most ezen amugy már megint elgondolkodtatott. Hogy nekem kéne felvállalni ha vége/elromlott?
Nagyon sokmindenen gondolkodtat.
Ne agyald túl. A sikeres pasik tudják, mit kell mondani a nőknek.
Amúgy én sem hiszek abban, hogy jogom van bárkit is élete végéig birtokolni, de én se vagyok már birtokolható. Nem tartom szemétnek azt a negyvenest, aki életében még egyszer megkísérel boldog lenni mással. Irigylem a kapuzárásos férfiakat, hogy ők még egyszer újrakezdhetik, a nőkkel ellentétben. Én is újrakezdeném, ha tehetném.
De a szerelemben nem fér meg harmadik. A szabadságot én úgy értem, hogy nem várom el senkitől úgy, ahogy 10 évvel ezelőtt még elvártam, hogy mondjuk egy gyűrű felhúzásától már örökre az én tulajdonom legyen, nem tartom aljasnak, ha mégis elhagy és más nő is tetszik neki, sőt...ha még egyszer szerelmes mer lenni. De ha szerelmes, akkor, azalatt amíg szerelmes, nem fér bele harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!