Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket hányszor szólítottak már le fiúk az utcán ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
A storyra is kíváncsi lennék ;)

2021. febr. 11. 18:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fogatlan, alkesz csövesek meg a munkások nem számítanak, továbbá a 40 éves fura alakok sem, akkor 0 értékelhető ember volt. :D
2021. febr. 11. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Haha, az a vicces, hogy eddig random az utcán engem is csak részeg csövesek, max drogosok szólítottak le :D padokon, aluljárókban...
2021. febr. 11. 21:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A csöveseket, hittérítőket, cigit/tüzet/útbaigazítást kérőket, direkt marketingeseket nem számolom, mert abból napi átlag 20.

Lánynak szerintem már nem mondhatom magam(39), de ismerkedési szándékkal úgy 2-3 havonta szoktak. Pesti vagyok. Szerintem ennyi itt nem számít soknak.

2021. febr. 11. 23:12
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

15, engem templomban szólított egyszer le egy ismeretlen srác. Ferenciek terén, ott nagy a forgalom, ki-be járnak az emberek, szóval nem zárt közösség. Csak beszélgetés volt, mikor el akart hívni, akkor visszautasítottam. Nem szeretek így ismerkedni.

A másik eset pár éve volt: kint olvasgattam egy padon és egy finn srác jött oda, igazából csak általános témával, hogy mit csinálok, mit olvasok. És is megkérdeztem, hogy mit csinál amúgy itt Magyarországon. Mikor mondtam, hogy a páromat várom, akkor elköszönt, pedig amúgy tök normálisnak tűnt és szívesen beszélgettem volna vele, hogy hogy érzi magát itt, meg ajánlottam volna helyeket, de úgy néz ki, hogy ő csak ismerkedni akart.

Más leszólításra nem volt, szóval abszolút nem gyakori velem az ilyen. Leszámítva persze a "van egy kis apród?", "van egy cigid?", meg a cigányasszonyt a Nyugati aluljáróban. :))

2021. febr. 12. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!