Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket hányszor szólítottak már le fiúk az utcán ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
A storyra is kíváncsi lennék ;)

2021. febr. 11. 18:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

1, az is reszeg volt es kovetett kb negyed oraig, nagyon creepy volt..

Varj, nem is o szolitott le, hanem en kerdeztem ra, hogy mit akar?

Akkor 0.

2021. febr. 11. 18:37
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Ha csöveseket, részegeket és a cigit kérőket is idevesszük 7-en. Ebből 2 férfi volt ápolt, tudatánál, ránézésre normális hátterű.

Csövesből 2 feleségül kért. 1 cigikéregető pedig rámszállt és nagyon sokáig követett alig bírtam lezárni.

2021. febr. 11. 18:38
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
viszonylag sokszor, de egyik sem olyan volt sajnos, aki az esetem.
2021. febr. 11. 18:39
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Rendszeresen.
2021. febr. 11. 18:40
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyen, nagyon aranyos és bátor dolog volt szerintem :D teljesen kulturált volt a srác és józan is. :D mondtam neki hogy kapcsolatban vagyok, nem szeretnék ismerkedni majd kedvesen elköszönt
2021. febr. 11. 18:40
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Csövesek, aprót kunyerálók. Nos, ezen kívül nem angyon akadt leszólítás. Tény, a fehérbotom talán eiljeszti az embereket. Persze, oda szoktak jönni és felajánlják a segítségüket, néhányukkal jól el is lehet beszélgetni amíg eljutunk A-ból B-be. De kifejezett ismerkedési szándékkal sosem szólított le senki.
2021. febr. 11. 18:47
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Még gimiben önkéntesként gyűjtöttem ételt hajléktalanoknak egy szupermárket bejáratánál. Egy 40 körüli apukát (nem biztos hogy az volt, de palenka volt a kocsiba) felbosszantottam, mai napig nem tudom mivel, és ott kiabált velem, és fenyegetett. Egy 19 éves srác a védelmemre kelt, aztán hazakísért. Most lesz a 4. évfordulónk tavasszal. Ez félig számít csak szerintem.
2021. febr. 11. 18:50
 8/24 anonim ***** válasza:
95%

Szám szerint nulla fő.

Nyilván a csöves/kunyeráló embereket nem számítva, de ők sem engem akartak szerencsére, csak pénzt (buszjegyre, kenyérre, műtétre, stb), cigit.

2021. febr. 11. 18:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer, mindkétszer épp Budapesten voltam. Egy külföldi srác jött oda meg egy magyar. Nem tudom, kisebb városban, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, nem szokás csak úgy leszólítani valakit az utcán, hogy "Szia tetszel nekem, nincs kedved meginni valamit?"

A többit én nem veszem leszólításnak (pl hány óra, stb)

2021. febr. 11. 18:54
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ez nagyon romantikus :)
2021. febr. 11. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!