Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy a gátlásosságom/komplexusom miatt soha se szólítottam le és ismerkedtem egy lánnyal se?
Érthető, csak ez senkit nem érdekel, úgy értve, hogy sajnálatból senki nem fog veled összejönni.
Egy pszichológus segíthet túllépni a múltbeli dolgokon, hogy később újjult erővel kezdj neki nem csak az ismerkedésnek, de az életnek is.
Rossz az elgondolásod.
Mi az hogy van e joga beszólni, kritizálni?
Nincs, mégis megteszik az emberek... Ettől hogy ezt hallod neked még nem lesz jobb!
El kell engedned a sértéseket, kritikákat.
Legfontosabb szabályom : sosem lehet mindenkinek megfelelni! (régen én is meg akartam) Ma már magasról teszek arra ki mit gondol rólam. Ha lesz olyan nő akinek bejövök, és ő is nekem, az szuper lesz. Ha nem hát így jártam. Pedig nekem nincs ilyesmi probléma mint neked, mégis kaptam csúfolódásokat. Ilyenek az emberek, el kell engedni ezt a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!