Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, ma eddig hány nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, ma eddig hány nőt szólítottatok le ismerkedési céllal az utcán? Hölgyeim, hány férfi szólított le titeket ma eddig ismerkedési céllal az utcán?

Figyelt kérdés
Hány olyan leszólítást láttatok ma eddig, ami nem ismerősi találkozás, szórólapozás, adománygyűjtés, kéregetés... hanem ismerkedési célú volt?
2016. máj. 3. 10:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Én kétszer próbálkoztam, egyszer vasúton, egyszer strandon, de mind a kettőbe úgy belesültem, hogy már számomra volt gáz, és nem a lány számára.. 22/F
2016. máj. 3. 10:29
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
Ma eddig kb. 400 métert tettem meg az utcán összesen, így sok lehetőségem nem volt. Bár szokott reggelente szembe jönni egy aranyos, szemüveges kislány, aki párszor olyan szégyenlősen rám pillantott már ... De hát alsó hangon is 20 évvel fiatalabb a lelkem, nincs szívem összetörni az illúzióit :-P
2016. máj. 3. 10:38
 3/30 anonim ***** válasza:
78%

0

22/L

2016. máj. 3. 10:39
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Ja bocs, azt nem figyeltem, hogy ma. :D
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

Tudod hány ilyet szoktam kapni havonta?! EGYET!

Szép vagyok, csinos vagyok és nem támad le senki az utcán. (Hálisten.)

Nem tudom honnan szoktátok ezt a baromságot szedni, hogy a jó nőknek napi "sok" udvarlójuk van.. Sem én, sem a környezetemben élő szintén csinos csajok nem tapasztalják ezt.

6/30 anonim ***** válasza:
75%

Ma? :D még fel se keltem. Az ágyban vagyok.

Nem járok sehova, de ha mégis, akkor sem látok olyan nőt, akihez odamennék ismeretlenül belepofátlankodni a teendőibe. Az utcán mindenki megy valahová, sietnek, én pedig csak feltartanám őket.

A vonaton pedig semmi kedvem feltűnősködni és megosztani minden szavam több száz emberrel.

2016. máj. 3. 10:41
 7/30 anonim ***** válasza:
70%

Életemben láttam egyet. En magam kétszer próbálkoztam nem ma hanem egesz életem során.

Amugy nyilván provokatív volt a kerdes. De ez a fajta ismerkedés igenis, jól működhet, ha jo alapból a dumad. mert egy 5-10 percet minimum beszélned kell, hogy azzal a szöveggel,hogy de jót beszélgettünk nincs kedved folytatni egy tea vagy kávé mellettel le tudd zárni. Leszolitasnak az az előnye, hogy míg online a kinézet számít nagyon addig ebben az esetben átlag srac is sikeres lehet. Feltéve ha a kommunikáció es az emberi inerakciokban nagyon jo vagy.

2016. máj. 3. 10:42
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
0. 22/nő
2016. máj. 3. 11:01
 9/30 anonim ***** válasza:
75%

0,esélyt se adok rá,szinte mindig rohanok,munkába vagy munkából.Néha köszön valaki,gyorsan visszaköszönök,de nem állok meg beszélgetni.

26N

2016. máj. 3. 11:08
 10/30 anonim ***** válasza:
0%

0 22/F pedig barmit megadnek ha legalabb ram irna egy lany hogy megismerne

na de ne almodozzak :(

2016. máj. 3. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!