Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, ma eddig hány nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, ma eddig hány nőt szólítottatok le ismerkedési céllal az utcán? Hölgyeim, hány férfi szólított le titeket ma eddig ismerkedési céllal az utcán?

Figyelt kérdés
Hány olyan leszólítást láttatok ma eddig, ami nem ismerősi találkozás, szórólapozás, adománygyűjtés, kéregetés... hanem ismerkedési célú volt?
2016. máj. 3. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Párommal voltam az utcán, mellesleg kismama vagyok, ami már eléggé látszik, így nem tartom túl esélyesnek, hogy ez bekövetkezzen.
2016. máj. 3. 11:18
 12/30 anonim ***** válasza:
40%
Remélem azért ma már nem várják el a nők az utcán leszólítást, mikor mindenki megy dolgára és rohan.
2016. máj. 3. 11:32
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
ma van a leszólítás világnapja? mert akkor belehúzok ám! :)
2016. máj. 3. 11:36
 14/30 anonim ***** válasza:
38%
Ez a rohanasos cucc hulyeseg. Ha ebben az orszagban mindenki rohan, akkor kvara el lett b*szva mindenki
2016. máj. 3. 11:46
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

ma 11:46

Miért? Az átlagember dolgozik, utána meg örül, hogy lyuk van a fenekén, nem ténfereg az utcán hogy hátha leszólítják, hanem teper hazafele. :D Nyilván nem mindenki, de a legtöbben igen. Én pl nagyon nem tudom tolerálni, ha láthatóan határozott arccal, sietős léptekkel rombolok át egy aluljárón, és valaki elém penderül, hogy "szia".. Ha ücsörögnék egy parkban, vagy álmodozva lófrálnék szép ráérősen, akkor oké, de ezektől rosszul tudok lenni :D

2016. máj. 3. 12:01
 16/30 A kérdező kommentje:
Srácok, mi ez a nagy bátortalanság? Hát én azt hittem, legalábbis itt azt szajkózzátok, hogy minden nőt ostromolnak az utcán, és napi 10 vagy akár 20, sőt, jobb napokon akár 30 férfi is leszólít minden nőt, és csak válogatni kell. :-)
2016. máj. 3. 12:23
 17/30 anonim ***** válasza:
86%
jaj, ez olyan, h mindig úgy gondoljuk, h a másik munkája sokkal könnyebb, nézzük a politikusokat, h sztünk semmit nem csinálnak... na mondjuk ez rossz példa, mert ők tényleg nem csinálnak semmit :D de érted, egyes férfiak is azt hiszik, h a nőknek sima ügy, és hát nem mindig gondolom én, én inkább halok meg egyedül férfiként (reméljük nem így lesz! :D), minthogy havonta jöjjön vérnéni, meg belém verje vki a farkát. :D
2016. máj. 3. 12:50
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát na. Akinek így jár a szája, hogy leszólítások így, leszólítások úgy, az meg se álljon, amíg napi 10 nőt nem szólít le. Irgumburgum! :-D
2016. máj. 3. 12:52
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Jovo hettol vizsgaidoszak, szoval sajnos ma sem mozdulok ki itthonrol a sok tanulas miatt...

Teljesen atlagos lany vagyok, es kb havonta-2 havonta leszolitanak. Gondokom, kozre jatszik az is, hogy nem tunok egy elerhetetlen szepsegnek. Kivancsi vagyok, mi lenne, ha ut kozben nem hallgatnek zenet vagy a vonaton nem olvasnek allandoan konyvet. :D

23L

2016. máj. 3. 13:14
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Engem csak a munkások szoktak leszólítani. Utoljára kb. 3 éve volt, hogy elém ugrott egy fiú, hogy nagyon tetszem neki, és szívesen megismerném. Egyrészt rohantam, másrészt volt barátom, szóval nem lett belőle semmi, de mosolygok azóta is rajta.
2016. máj. 3. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!