Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pár, ahol a férfi az alacsonyabb, lényegesen, legalább fél vagy egy fejjel?
Nekem volt egyszer egy 12 centivel magasabb barátnőm, több mint 2 évig tartott.
Jártam ezen felül még 2 magasabb csajjal.
Ja, hogy túllépni rajta?
Igazából soha nem lehet :)
Olyan az, mint egy hiányzó végtag. Megtanulsz együtt élni vele, de a hiányérzet mindig is benned fog maradni.
A legrosszabbak azok a pillantások lányoktól, amiből lerí, hogy éppen azt mondja magában, hogy mi a picháért nem tudtál kicsit magasabbra nőni, most rád vetném magam...
Volt csaj, aki a társaság kellős közepén, hangosan mondta a szemembe, hogy ha 10 centivel magasabb volnék, bármikor leszopna...
Mi voltunk, több, mint fél fej.
Engem nem zavart, mindaddig, míg nem ment a részéről heti szinten a rinya, hogy milyen alacsony, miért nem nőtt magasabbra, stb.
Na, akkor elég hamar kiszerettem belőle, pedig külsőre és belsőre is király férfi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!