Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt kifizetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt kifizetni a páromnak?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt, mindketten a 20-as éveink elején vagyunk. A barátom mondta, hogy menjünk nyaralni 2 hétre egy európai tengerpartra. Tavaly 1 hetet voltunk, én állok rosszabbul anyagilag, így a repjegyemet fizettem csak, illetve az ottani fogyasztást, ha beültünk valahova.

Ebben az évben csak a repjegyem 200.000ft-ba kerülne, ami most sok nekem, sokat költöttem orvosi kezelésekre mert egészségügyi problémáim voltak. A részmunkaidős gyakornoki fizetésem anyukám számlájára megy, egyedül nevel így besegítek neki. Nem adna külön utazásra pénzt, mivel még régebben ha mentünk apukám illetve a előtte a korábbi élettársa fizette.

A barátom jobban áll anyagilag jóval, egy ügyleten keres több száz ezret fiatalon is.

Kellemetlennek érzem az egészet, inkább nem mennék sehova. Hogyan keressek meg ennyit pénzt csak úgy?

Mit tennétek?

22L

2021. febr. 9. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
Xarevő kis faxkalap a párod, hogy nem ajánlja fel neked, hogy állja a költségeidet, ha sokkal jobban keres nálad. Biztos, hogy szeret téged?
2021. febr. 9. 13:05
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
Mondd el neki, amit nekünk, hogy sajnos anyagilag nem engedheted meg magadnak és beszéljétek meg hogyan tovább. Jó kapcsolat titka az őszinteség, és hogy mindent meg tudtok beszélni.
2021. febr. 9. 13:23
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne egy nő élősködését megfinanszíroznia? Honnan veszed ezt a baromságot pubi?
2021. febr. 9. 13:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

A mit tennétek kérdésre: elmondanám, hogy nem tudom kifizetni, és szeretnék máshová menni. Megkérdezném, mi a véleménye, és megpróbálnék megfizethetőbb nyaralásban megegyezni.

Csak olyan megoldást fogadnék el, amelyet hosszú távon is tudok tartani. Ha nem tudunk megegyezni, nem mennék el nyaralni.

Volt egy cimborám, aki hitelből finanszírozott meg egy nyaralást, mert nem akart kimaradni. A csajjal már évek óta nem volt együtt, a hitelt még fizetgette - jó, ez már az ő hülyesége volt, de akkor is.

2021. febr. 9. 14:06
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Milyen kapcsolat az, ahol nem lehet megbeszélni ezt a dolgot? Ennyire alárendelt helyzetben vagy, hogy nem mered neki megmondani, hogy neked erre nincs pénzed? Vagy ő leszarja az anyagi helyzetedet, mert ő nyaralni akar? Ilyen kapcsolatnak mi értelme?
2021. febr. 9. 15:41
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Előző: szerintem ne ugorjunk azonnal ilyen szélsőségekre. Lehet, egyszerűen eszébe sem jutott, hogy nemet mondjon. Az is lehet, hogy a kérdező magától ennyire alárendelődő típus. Nem kell mindjárt a legrosszabbakra gondolni.
2021. febr. 9. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!