Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt kifizetni a páromnak?
1,5 éve vagyunk együtt, mindketten a 20-as éveink elején vagyunk. A barátom mondta, hogy menjünk nyaralni 2 hétre egy európai tengerpartra. Tavaly 1 hetet voltunk, én állok rosszabbul anyagilag, így a repjegyemet fizettem csak, illetve az ottani fogyasztást, ha beültünk valahova.
Ebben az évben csak a repjegyem 200.000ft-ba kerülne, ami most sok nekem, sokat költöttem orvosi kezelésekre mert egészségügyi problémáim voltak. A részmunkaidős gyakornoki fizetésem anyukám számlájára megy, egyedül nevel így besegítek neki. Nem adna külön utazásra pénzt, mivel még régebben ha mentünk apukám illetve a előtte a korábbi élettársa fizette.
A barátom jobban áll anyagilag jóval, egy ügyleten keres több száz ezret fiatalon is.
Kellemetlennek érzem az egészet, inkább nem mennék sehova. Hogyan keressek meg ennyit pénzt csak úgy?
Mit tennétek?
22L
minek tervezgettek iden midenaron nyaralast, amikor se anyagilag nem birod, se a virushelyzet nem nagyon indokolja..? ne legyen mar mindenki akkora ‘travel addict’ hogy nem bir ki egy nyarat utazgatas nelkul, plane, ha nem telik ra.
egyebkent eleg vicces, hogy kb kineztetek a legdragabb repjegyet, azert nagyon sok jo helyre mar el
lehet jutni 40-50 ezer forintbol is, ha mazlid van, meg sokkal olcsobban is. nem kell a legdragabb orszag legelegansabb szallodajaba menni. kommunikacio?! talan meg kene mondanod oszinten a pasidnak, h neked ez nem fer bele, x osszeget tudsz raszanni es olyan helyre menjetek, ami nem esik kivul a budzsen. ha ennyi kompromisszum nem fer bele egy kapcsolatba, az mar regen rossz. amugy is siman lehet, h iden csak belfoldre lehet majd menni, ugy sokkal olcsobban megusszatok.
"Lehet be kéne fejezni az élősködést és akkor nem merülne fel ilyen kérdés."
Nem lehet, hogy neked lenne érdemes befejezned a rosszindulatú ítélkezést?
22 éves, feltehetően azért van részmunkaidős gyakornoki állása, mert még tanul. A keresete az anyukája számlájára megy.
Még ezt is leírta: "Kellemetlennek érzem az egészet, inkább nem mennék sehova."
Ha te ebben élősködést látsz, akkor lehet, hogy érdemes lenne magadba nézned.
Én még mindig nem értem, úgy viselkedsz mint akinek nincs beleszólása ebbe az egészbe... Ha mindent ő intéz és nem akar alább adni, akkor hívjon meg téged.
Miért nem beszélgetsz vele a dologról és mondod el neki,hogy neked nem fér bele jelenleg?
Megmondanám hogy ez nekem nem fér bele.
Majd mentek ilyenekre ha már nem tanulsz ésesz biztos kereseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!