Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt kifizetni a páromnak?
1,5 éve vagyunk együtt, mindketten a 20-as éveink elején vagyunk. A barátom mondta, hogy menjünk nyaralni 2 hétre egy európai tengerpartra. Tavaly 1 hetet voltunk, én állok rosszabbul anyagilag, így a repjegyemet fizettem csak, illetve az ottani fogyasztást, ha beültünk valahova.
Ebben az évben csak a repjegyem 200.000ft-ba kerülne, ami most sok nekem, sokat költöttem orvosi kezelésekre mert egészségügyi problémáim voltak. A részmunkaidős gyakornoki fizetésem anyukám számlájára megy, egyedül nevel így besegítek neki. Nem adna külön utazásra pénzt, mivel még régebben ha mentünk apukám illetve a előtte a korábbi élettársa fizette.
A barátom jobban áll anyagilag jóval, egy ügyleten keres több száz ezret fiatalon is.
Kellemetlennek érzem az egészet, inkább nem mennék sehova. Hogyan keressek meg ennyit pénzt csak úgy?
Mit tennétek?
22L
Ha sok pénzem lenne sem költenék csak repjegyre 200ezret. Nekem ez a felső határ/fő egy nyaralásra.
Kompromisszumot kell kötni és egy köztes megoldást találni.
2 hét mondjuk a horvát tengerparton, oda nem kell repülni.
"de nálunk vagyunk hétvégén, én főzök bevásárolok stb.,"
És ő ezt viszonozza valahogy anyagi téren, pl. azzal, hogy közös, fizetős programokra meghív időnként, hogy legyen valamifajta kölcsönösség és egyensúly ebben?
Vagy csak elnézi, hogy a hétvégi bevásárlás mindig a te pénzedből történjen, - amellett, hogy te vagy az is, aki rászánod az időt is arra, hogy főzzél kettőtöknek - annak ellenére, hogy még jobban is keres nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!