Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lenne beteges 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne beteges 30+ évesen megcsókolni egy 15 éves lányt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs szó szexről és a felnőtt nem is akarja elcseszni a lány életét, mivel még amúgy is szűz. Régen, mikor fiatalabb volt, hibázott, és most nem akarna szexet, mennyire gondolnátok gáznak egy egyszerű csókot?
2021. febr. 8. 16:23
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Hisztizzetek tovább nyugodtan :D Innentől már nem érdekel. A kérdés amúgy valós. Szóval nem provokatív.
2021. febr. 8. 19:33
 42/50 anonim ***** válasza:
88%
Felteszel egy kérdést, nem tetszenek a válaszok és besértődsz. Mondjuk, nem csodálom. Az írásodból már rég lejött, hogy lelki nyomorult vagy.
2021. febr. 8. 19:37
 43/50 anonim ***** válasza:
86%
És az az nem hiszti, hogy te kérdezel vmit, aztán amikor nem tetszenek a válaszok meg az eredmény, akkor toporzékolsz meg duzzogsz, mint egy ovis kislány a neveletlenebbik fajtából?
2021. febr. 8. 19:39
 44/50 anonim ***** válasza:
81%

Mi a hiszti azon, hogy ha nem is pedofil, de valami k-urva nagy gázzal a fejedben járod a világot? Figyelj, egy ennyi éves kislány még nem úgy gondolkodik. Nem képes teljesen belátni a dolgokat. Te állítólag felnőtt vagy, neked kéne eszed legyen, hogy ilyet nem csinálunk.

Meg eleve ahhoz milyen szellemi színvonal kell, hogy te vele érezd magad azonosnak?

2021. febr. 8. 19:41
 45/50 anonim ***** válasza:
4%
Attól függ milyen az a 15 éves.Zsebibaba simán kinéz húsznak.Ha olyan kaliber,akkor nincs mit ezen csodálkozni,hogy bejön de azért figyelj oda.Szex azèrt durva lenne vele,de nem nevezném azért a perverz kategóriának.
2021. febr. 8. 21:08
 46/50 anonim ***** válasza:
64%
Szexuálisan már érett a szexhez is, nem ezen van a hangsúly, hanem az érzelmeken. Ebbe a korban még nem biztos hogy meg tudja különböztetni azt hogy ki akar tartós kapcsolatot, ki egy egyéjszakás kalandot, és ki akar megállni egy csóknál. Ha nincs senkitek és megbeszélitek hogy csak ki próbálod vele a csókot az oké. Viszont ha csak úgy hirtelen történik ő meg várja a folytatást, erre te ott hagyod hogy na jól van, én léptem, az nem oké.
2021. febr. 21. 18:22
 47/50 A kérdező kommentje:

Azóta már megcsókoltam. Tök jó érzés volt. Belém szeretett és tartsatok betegnek érte, de én is belé. Szóval happy love forever!

Meg valamikor találkozunk megint <3

2021. febr. 28. 14:15
 48/50 A kérdező kommentje:
Azóta újra találkoztam vele, és sokat csókolóztunk, meg ölelkeztünk. Imádom, és azt mondta, hogy totál belém van esve és nem érdekli senki véleménye, hogy velem van.
2021. márc. 19. 13:33
 49/50 anonim ***** válasza:
19%
Én meg is dugtam egy 15-éves lányt, egyszer. Akarta volna még, de nekem kellemetlen lett volna, ha meglátják mások, hogy hozzám jár. Amúgy nem volt szűz, volt pasija is, velem csalta meg. Én olyan 27 körül lehettem, ha jól emlékszem. Nem mondom, hogy nem volt jó. Vaciláltam is sokáig, hogy csak kéne még néha dugni vele, ő benne lett volna. Aztán lett egy korombeli barátnőm és hanyagoltam a témát.
2021. márc. 19. 14:39
 50/50 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2021. márc. 19. 18:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!