Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lenne beteges 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne beteges 30+ évesen megcsókolni egy 15 éves lányt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs szó szexről és a felnőtt nem is akarja elcseszni a lány életét, mivel még amúgy is szűz. Régen, mikor fiatalabb volt, hibázott, és most nem akarna szexet, mennyire gondolnátok gáznak egy egyszerű csókot?
2021. febr. 8. 16:23
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Mennyi proli ember van, akik még egy nyüves kis csókon is behisztiznek. Aki azt írta, hogy ahol csók van, lesz több is. Nos én 18 éves koráig nem nyúlnék hozzá. Ha utána benne lenne, akkor legyen, benne lennék én is. Ott már nem szólhatna a kutya se. Aki itt okoskodik, kivételek a nők, szóval az ő reakciójuk érdektelen, ezzel szembe az összes pasi aki itt írogat, ha lenne egy 15 éves lány, aki 22-25+ -an megcsókolhatna, avagy le is fektethetne, a 90% aki engem ostoroz, ugyan úgy megtenné!
2021. febr. 8. 17:57
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, idősebb pasik közt is van ilyen, meg olyan.

A fiatal lányok/nők lányok az egyik klasszikus érv szerint - ha jól értem - azért akarnak idősebb pasit, mert tapasztaltabb, komolyabb stb. Ha jól alakulnak a dolgok, simán lehet az, hogy egy idősebb pasi tényleg amolyan tanárként bánik vele, és bevezeti a szexbe, amit később sem fog megbánni. De az is lehet, hogy valami kihezett perverz disznót fog ki.

"nem biztos, hogy azt meri mondani egy apja korú csávónak, hogy nem."

Akkor az már a nemi erőszak kategóriát súrolja, ha jól értem. Egyébként ez nem tipikusan tini-idősebb pasi eset. Pl. ha felnőttek esetében is van az, a csaj nem mer ellentmondani a srácnak, aki erőltetni akar bizonyos dolgokat.

2021. febr. 8. 18:00
 33/50 anonim ***** válasza:
87%

Hát figyelj, próbálkozott be nálam 15-16 éves, amikor egy iskolában voltam vendégelőadó, és borzasztó kínos volt, és nem ez volt az egyedüli eset, szóval ne áltasd magad azzal, hogy a te véleményed az általános.

27F

2021. febr. 8. 18:00
 34/50 anonim ***** válasza:
96%
Miért teszel fel kérdést, ha nem bírod elfogadni a választ? Csinálj akkor, amit akarsz, aztán majd pisloghatsz, mit szólnak hozzád a lány szülei.
2021. febr. 8. 18:04
 35/50 A kérdező kommentje:

33-as, semmi nincs erőltetve. A lány beszél egy tőlem egy évvel idősebb pasival is, és lényeg, hogy a pasi belezúgott a csajba.

Ő is felhozta neki a csók témát, de a csaj elhesegette.

Szimplán szerintem csak annyi az egész, hogy én szimpi vagyok neki.

Semmi nincs erőltetve.

2021. febr. 8. 18:06
 36/50 anonim ***** válasza:
94%
32: de ha megcsókolod, és ő többet akar... akkor elkezded, hogy "ja, ez én heppem volt, szivi"... így is, úgyis kárt teszel benne, ha akarta (vagy gondolta, hogy akarta... ennyi idősen azért még necces), ha nem.
2021. febr. 8. 18:06
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Milyen férfi az, aki nem tud magától dönteni a szerelmi életével kapcsolatban?
2021. febr. 8. 18:09
 38/50 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy párom aki kocsányon lógó szemekkel bámulta a 14-15 éves lányokat.. majd egyszer bevallotta, hogy neki ezek a kislányok tetszenek.. hánytam és kidobtam... Ezért járt kézilabda meccsekre álszurkolóként, közben állandóan fotózta a lányokat, így tudott a közelükbe férkőzni, beteg dolog!
2021. febr. 8. 18:20
 39/50 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha apa leszel te is megtudod... miért kéne a saját beleinél fogva felakasztani egy fára!
2021. febr. 8. 18:23
 40/50 anonim ***** válasza:
86%
Beteges és felelőtlen.Normális 30+ férfi nem kezd ki 15 évesekkel.Én mondjuk a szülők helyébe már ha tudnak róla amit kétlek megkerestelek volna.
2021. febr. 8. 19:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!