Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lenne beteges 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne beteges 30+ évesen megcsókolni egy 15 éves lányt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs szó szexről és a felnőtt nem is akarja elcseszni a lány életét, mivel még amúgy is szűz. Régen, mikor fiatalabb volt, hibázott, és most nem akarna szexet, mennyire gondolnátok gáznak egy egyszerű csókot?
2021. febr. 8. 16:23
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Ismétlem, volt fiatallal kapcsolata régen, ahol volt szex is. És marhára nem érdekelte, hogy ki mit gondol. De most hogy idősebb már, tudja, hogy hibázott és olyanná változtatta azt a lányt ezzel, amilyen ki tudja, lehet magától sosem lett volna.

A lány meg nem akar szexuális kapcsolatot 18 éves koráig, szóval a pasi nem is hozza fel ezt a témát. Szerintem most se érdekelné, hogy ki mit gondol. Szimplán csak nem akarja, hogy egy k.. legyen a csajból.

2021. febr. 8. 16:40
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

"Szimplán csak nem akarja, hogy egy k.. legyen a csajból."

A szextől qrva lesz? Több probléma is van itt.

2021. febr. 8. 16:44
 13/50 anonim ***** válasza:
90%
Tökmindegy, hogy mosod magad, ez akkor is beteges. Ráadásul, nem is az első eset. Ja bocs, hibáztam, nem fordul elő mégegyszer. De egy lányt már tönkretettél.
2021. febr. 8. 16:44
 14/50 anonim ***** válasza:
11%
A kor csak egy szám, és 15 éves és 15 éves között is van különbség. Van olyan, aki simán kinéz 20-nak, míg mások 12-nek. A kor meg nincs az ember homlokára írva, sok olyanról hallottam már, hogy egy idősebb férfi meglátott egy nőt, aki megtetszett neki, aztán kiderült később, hogy nincs 18, pedig 20-22-nek nézte...
2021. febr. 8. 16:46
 15/50 anonim ***** válasza:
90%

"A kor csak egy szám"

A börtön meg csak egy hely.

2021. febr. 8. 16:48
 16/50 anonim ***** válasza:
42%
15 évesről szól a kérdés. Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, ha a fiatalabbik fél legalább ennyi idős, és beleegyezik, az idősebbiket semmilyen büntetőjogi felelősség nem terheli. De be is van linkelve ide, tessék elolvasni.
2021. febr. 8. 16:51
 17/50 anonim ***** válasza:
84%
Attól, hogy vmi legális, nem feltétlenül etikus is, és nem feltétlen követendő példa. Ennyi erővel az USA-ban 3 évvel később érnek a tinik, mert ott 18 év a beleegyezés... ezt ugye azért te sem gondolod komolyan. 15 évesen lelkileg még nem érett meg egy gyerek annyira, hogy egy apja korú férfival bármilyen kapcsolatot létesítsen. Mert azárt az az egy csók nem mindig marad csak egy csók...
2021. febr. 8. 16:54
 18/50 anonim ***** válasza:
87%
4 év, bocs, elírtam
2021. febr. 8. 16:55
 19/50 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem normális, hogy valaki lassan középfokú férfi létére gyereklánnyal akar csókolózni! Basszus, majdnemhogy a saját lányod is lehetne ilyen idősen! A saját korosztályodból válogass inkább!
2021. febr. 8. 17:14
 20/50 A kérdező kommentje:

Nem válogatok a saját korosztályomból, mert minden a külsőről szól. Nem vagyok se helyes, se cuki pasi, hogy olvadjanak utánam a nők.

És mielőtt valaki leszól, hogy nem a külső a lényeg, a f..t nem.

Látom! Minden nap. Vannak ismerőseim, akik dolgoznak, csinálják amit kell, bulizni is szeretnek, csak előnytelen külsejűek, a kutyának nem kellenek. Akkor mond meg, hol is keressek ebben az elcseszett szar világban? És amúgy meg megfogom tenni, megfogom csókolni és nem érdekel senki véleménye igazából. Nem is ezért tettem ki.

Benne van.

2021. febr. 8. 17:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!