Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne beteges 30+ évesen megcsókolni egy 15 éves lányt?
Ismétlem, volt fiatallal kapcsolata régen, ahol volt szex is. És marhára nem érdekelte, hogy ki mit gondol. De most hogy idősebb már, tudja, hogy hibázott és olyanná változtatta azt a lányt ezzel, amilyen ki tudja, lehet magától sosem lett volna.
A lány meg nem akar szexuális kapcsolatot 18 éves koráig, szóval a pasi nem is hozza fel ezt a témát. Szerintem most se érdekelné, hogy ki mit gondol. Szimplán csak nem akarja, hogy egy k.. legyen a csajból.
"Szimplán csak nem akarja, hogy egy k.. legyen a csajból."
A szextől qrva lesz? Több probléma is van itt.
"A kor csak egy szám"
A börtön meg csak egy hely.
Nem válogatok a saját korosztályomból, mert minden a külsőről szól. Nem vagyok se helyes, se cuki pasi, hogy olvadjanak utánam a nők.
És mielőtt valaki leszól, hogy nem a külső a lényeg, a f..t nem.
Látom! Minden nap. Vannak ismerőseim, akik dolgoznak, csinálják amit kell, bulizni is szeretnek, csak előnytelen külsejűek, a kutyának nem kellenek. Akkor mond meg, hol is keressek ebben az elcseszett szar világban? És amúgy meg megfogom tenni, megfogom csókolni és nem érdekel senki véleménye igazából. Nem is ezért tettem ki.
Benne van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!