Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak egy "sajnálom"-ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak egy "sajnálom"-ot ért az egész?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy lánnyal, akivel egy idő után átmentünk fb-ra. Jól elbeszélgettünk, egyszer kértem tőle, hogy beszélgessünk kamerán (láttam, hogy amikor fenn van, mindig világít neki a kis ikon), de hárított, hogy majd lehet róla szó, és amikor pedzettem a találkozás lehetőségét, nem reagált. Utána is még sokat írt, majd hirtelen kevesebbet és ritkábban. Tisztázni akartam vele a helyzetet, erre közölte, hogy alakulóban van egy kapcsolata, de barátok lehetünk. Mondtam, hogy én ebből nem kérek, és őszintén leírtam, hogy rosszul esett, hogy esélyem sem volt önmagam megmutatására, hogy a bókjaimat elfogadta, de sosem vágta a szemembe az esélytelenségemet, hogy amikor megkérdeztem, mikor van a szülinapja, nem árulta el (csak a hónapot, mintha valami borzasztó nagy titkot kérdeztem volna), és hogy ugyan mindig világít neki a kamera, de amikor én kértem, hogy így beszéljünk, akkor hárított. Annyi volt a válasza, hogy ő nem szeret kamerázni (naná, nyilván azért világít neki folyton a kis ikon), és hogy sajnálja, hogy így érzek. Tudom, hogy észre kellett volna vennem a jeleket, csak próbáltam türelmes lenni, és naiv voltam, mert reménykedtem, hogy hátha vele összejön valami. Ami leginkább bánt, az az, hogy egy "sajnálom"-mal elintézte a dolgot, nem is tudom, hogy mire gondolt, hogy ezek után ugyan mit kellene éreznem. Tudom, hogy én is hibáztam, de tényleg ilyen nehéz egy őszinte, tisztességes nőt találni? Nem tinik vagyunk már, meg is írtam neki, hogy nem szeretek felesleges tiszteletköröket lefutni, és nem szeretem a játszmázásokat. De ez végképp kiakasztott, hogy csak annyit kaptam, hogy "sajnálom, ha ezt érezted". Sosem volt szerencsém a nőkkel, ő legalább normálisnak tűnt elsőre, de megint csak megszívtam.
2021. febr. 7. 20:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%
Elolvastam a kérdést úgy is, mintha a kérdező nő lenne... így sem értem. Nem házassági ajánlatott tett, csak beszélgettetek. Idegenekkel szemben hogy lehet ilyen elvárásokat támasztani?
2021. febr. 7. 21:56
 22/37 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell lenézni a kérdezőt, valószínűleg magányos, s örült, hogy végre van valaki a lathataron. Sokan vannak igy.
2021. febr. 7. 21:59
 23/37 anonim ***** válasza:
54%
Mert mégis mit kellett volna tennie szerinted? Vagy mit kellett volna mondania? Beszéltetek igen, de ő nem úgy gondolta a dolgokat mint te nem érezte ugyanazt. Megesik az ilyen. Én is voltam így, a srác ott se tudta elfogadni, hogy tovább nem szeretnék vele beszélni és teljesen kiakadt, hogy nekem ezek szerint semmit se jelentett ami köztünk volt... közben nem is volt semmi csak beszélgettünk kb 2 hétig 🤷‍♀️
2021. febr. 8. 06:47
 24/37 A kérdező kommentje:
#20, 21, 22, 23: Hát én az elejétől kezdve bókoltam neki, próbáltam egyértelművé tenni, hogy nem barátként gondolok rá. Akkor bezzeg hízott a mája, mindig azt írta, hogy milyen jó, hogy mindig ilyen szépeket mondok róla. Plusz kb. 2 hét beszélgetés után szerettem volna kamerán beszélni vele, illetve elmondtam neki, hogy ha kedvezőbbek lesznek a körülmények, akkor szeretnék vele találkozni. Ezek után ő is nyugodtan elmondhatta volna, hogy nem jövök be neki, ne bókoljak, mert felesleges, és találkozni sem akar velem. Ha nem kérdezek most rá, hogy mi van (mert hirtelen elkezdett kevesebbet és ritkábban írni), eszébe sem jutott volna, hogy elmondja, hogy max. csak barátság lehet. Ennyit arról az őszinteségről és tisztességességről, amit a nők elvárnak a férfiaktól. És igen, rosszul estek pl. olyan dolgok, hogy amikor rákérdeztem, mikor van a születésnapja, annyit írt, hogy "a hónapot megmondom". Mi titkolnivaló van ebben? Miért kell játszmázni? És mindezt egy 30-on felüli, majdnem diplomás nőtől. Ha bókolok valakinek, és kb. 2 hét beszélgetés után elmondom, hogy szeretnék vele találkozni, az szerintem eléggé egyértelmű. És szerintem egy nő is el tudja dönteni ennyi idő után, hogy akar-e többet vagy nem, nem pedig azt játssza, hogy beszélgetünk tovább, mintha mi sem történt volna, és elhiteti a férfival, hogy lehet valami. Én eléggé egyértelmű voltam vele, úgy gondolom. És ha nem akart semmit, akkor 2 hét után is megmondhatta volna, hogy ennyi, nem pedig az, hogy még heteken keresztül váratni a másik embert.
2021. febr. 8. 07:51
 25/37 anonim ***** válasza:
De hát ha kerülte a válaszadást, nem akart kamerázni stb mégis mit vártál?
2021. febr. 8. 07:56
 26/37 anonim ***** válasza:
54%

“ Akkor bezzeg hízott a mája, mindig azt írta, hogy milyen jó, hogy mindig ilyen szépeket mondok róla. Plusz kb. 2 hét beszélgetés után szerettem volna kamerán beszélni vele, illetve elmondtam neki, hogy ha kedvezőbbek lesznek a körülmények, akkor szeretnék vele találkozni. ”

Mar ne haragudj, de azert mert leirtal par kedves mondatot, meg nem tartozik neked semmivel. Lehet 100 masik ferfi ir neki meg szebbeket, es?!

Lehet eleinte te is tetszettel neki, de kesobb a beszelgetes folyaman mar egyre kevesbe erezte a dolgot a lany.

Miert csinalsz ugy, mintha kb autot vettel volna neki, vagy ajandekokat kuldtel volna neki, amikor kb semmi sem volt koztetek, csak beszelgetes? Illetve a te nyomulasod, hogy videozzatok..

Ne haragudj, nem csoda, hogy lekoptatott, mert mar a kerdesbol itelve is nagyon para a szemelyiseged.mintha tartozna neked barki barmivel par joszoert..nevetseges....

Gondolom ha meg talalkoztatok volna egy kavera, mar ott tartanal, hogy a rohadt ”aranyaso” csak kihasznalt, meghivatta magat...

Szanalom!!

2021. febr. 8. 08:06
 27/37 anonim ***** válasza:

“ Ezek után ő is nyugodtan elmondhatta volna, hogy nem jövök be neki, ne bókoljak, mert felesleges, és találkozni sem akar velem.”

Na persze, a kerdesedbol itelve te ont az a tipus vagy, akinek meg lehet mondani, hogy bocs, csak baratkent tekintek rad.

Ha ezt mondta volna, akkor is ugyanigy itt hisztiznel, hogy akkor miert jatszott az erzeseiddel 2 hetig (!!!!)... (mintha evekrol beszelgetnenk....)

2021. febr. 8. 08:08
 28/37 anonim ***** válasza:
Kb. olyan érzésem van, mintha életedben először állt volna szóba veled nőnemű lény, es rögtön feleségül akartad venni. Hány éves vagy? A nő korából kiindulva te is minimum harmincas vagy, fel kéne nőni és nem ekkora feneket keríteni egy kis beszélgetésnek...Az ember társas lény, minden nap beszélgetünk másokkal, ne láss bele többet. Amúgy meg ha nem is láttad még, mit bókolsz neki? Hogy milyen szépek a leütött karaktereid?
2021. febr. 8. 08:11
 29/37 anonim ***** válasza:

“ Tényleg csak egy "sajnálom"-ot ért az egész?”

A kérdés az, hogy a te elmebeteg agyadban mégis mivel kéne kiengesztelnie a lánynak téged azért, mert ilyen booooorzasztóan elbánt veled?

Milyen ötleteid vannak? Esdekeljen a bocsánatodért? Talalkozzon veled csak azért is?

Nyújtson szexuális szolgáltatást a pár bókért cserébe?!

Na tudjátok az ilyen kérdező féle piócák miatt van az, hogy 10-ből 9 üzenetet ignorálnak a nők, es csak a nagyon felső x százaléknak adnak esélyt.

2021. febr. 8. 08:25
 30/37 A kérdező kommentje:
#29: Tudod, kit sértegess... Javaslom a közeli rokonaidat, kezdheted az anyukáddal. Nem kiengesztelést várok, csak őszinteséget akartam tőle. Hogy ha közeledek hozzá, akkor őszintén mondja el, hogy "nem", nem pedig az, hogy még hetekig levelezget velem, majd eltűnik, és mikor rákérdezek, akkor mondja csak el, hogy mi van.
2021. febr. 8. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!