Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak egy "sajnálom"-ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak egy "sajnálom"-ot ért az egész?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy lánnyal, akivel egy idő után átmentünk fb-ra. Jól elbeszélgettünk, egyszer kértem tőle, hogy beszélgessünk kamerán (láttam, hogy amikor fenn van, mindig világít neki a kis ikon), de hárított, hogy majd lehet róla szó, és amikor pedzettem a találkozás lehetőségét, nem reagált. Utána is még sokat írt, majd hirtelen kevesebbet és ritkábban. Tisztázni akartam vele a helyzetet, erre közölte, hogy alakulóban van egy kapcsolata, de barátok lehetünk. Mondtam, hogy én ebből nem kérek, és őszintén leírtam, hogy rosszul esett, hogy esélyem sem volt önmagam megmutatására, hogy a bókjaimat elfogadta, de sosem vágta a szemembe az esélytelenségemet, hogy amikor megkérdeztem, mikor van a szülinapja, nem árulta el (csak a hónapot, mintha valami borzasztó nagy titkot kérdeztem volna), és hogy ugyan mindig világít neki a kamera, de amikor én kértem, hogy így beszéljünk, akkor hárított. Annyi volt a válasza, hogy ő nem szeret kamerázni (naná, nyilván azért világít neki folyton a kis ikon), és hogy sajnálja, hogy így érzek. Tudom, hogy észre kellett volna vennem a jeleket, csak próbáltam türelmes lenni, és naiv voltam, mert reménykedtem, hogy hátha vele összejön valami. Ami leginkább bánt, az az, hogy egy "sajnálom"-mal elintézte a dolgot, nem is tudom, hogy mire gondolt, hogy ezek után ugyan mit kellene éreznem. Tudom, hogy én is hibáztam, de tényleg ilyen nehéz egy őszinte, tisztességes nőt találni? Nem tinik vagyunk már, meg is írtam neki, hogy nem szeretek felesleges tiszteletköröket lefutni, és nem szeretem a játszmázásokat. De ez végképp kiakasztott, hogy csak annyit kaptam, hogy "sajnálom, ha ezt érezted". Sosem volt szerencsém a nőkkel, ő legalább normálisnak tűnt elsőre, de megint csak megszívtam.
2021. febr. 7. 20:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%

Te komolyan elhitted hogy egy ilyen oldalon irogatsz valakivel és abból lesz valami?

Még személyes találkozóig sem ment a dolog.

Kár ezen kiakadnod.

Tiltsd le azt csá.

2021. febr. 7. 21:25
 12/37 A kérdező kommentje:
#8-9: A chatablakban folyamatosan világít a felső sorban a kameraikon, plusz ha belépek fb-ra, akkor a "Mi jár a fejedben?" sáv alatt (ahol ki van írva, hogy "Új szoba") rendszeresen hozza őt is az oldal.
2021. febr. 7. 21:25
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
10-es. Biztos arra gondol, mert más jel nincs ott.
2021. febr. 7. 21:26
 14/37 A kérdező kommentje:
#10: Ha megnyitom a chatablakot, akkor középen, a kameraikon mellett van egy zöld pötty. Plusz a kezdőlapon is mindig hozza őt a szobák között az oldal. Én ebből arra gondolok, hogy működnie kell a kamerájának.
2021. febr. 7. 21:28
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a zöld pötty azt jelenti, hogy elérhető, a kezdőlapon is azok vannak, akik elérhetőek abban a pillanatban, nem pedig azt jelenti, hogy kamerázik éppen. 🤦🏼‍♀️
2021. febr. 7. 21:32
 16/37 A kérdező kommentje:
#15: De én nem azokról beszélek, akiket jobb szélen hoz a rendszer. Ha az üzeneteknél megnyitom a chatablakot, akkor az adott személynél felül vannak olyan opciók, hogy "videohívás indítása", "hanghívás indítása". És a kamera ikonja mellett neki folyamatosan világít a zöld pötty. Plusz ha belépek a kezdőoldalra, ott is sorakoznak az emberkék, ahol van egy lilás kamera, rajta az a szöveg, hogy "új szoba", és mellette ott vannak azok, akik vélhetően kamerán keresztül társalognak. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.
2021. febr. 7. 21:37
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig azt jelenti a zöld pötty, hogy elérhető és az “új szoba” sávnál is azok vannak akik elérhetőek. Nincs olyan funkció/jel, hogy lásd ő kivel videóchatel éppen.
2021. febr. 7. 21:45
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

A zöld ikon a kamera mellett található, azt jelenti elérhető.

Ha csetben beszeltek és villog a kamera ikon azt jelenti, hogy mind a ketten a csetablakban tartózkodtok, tehát mintha személyesen beszelnetek. Amint nem villog azt jelenti, kilépett a beszélgetésből, de ha írsz akkor azt látja, s amint újra villog az ikon, s te még mindig benne vagy a beszelgetesben, akkor azt jelenti megnyitotta az üzeneted, s ujra ehyszerre irtok egymasnak.

2021. febr. 7. 21:49
 19/37 A kérdező kommentje:
Oké, akkor tévedtem. De a lényeg, hogy amit én kértem, azt mindent hárított vagy negligált, és esélyem se volt arra, hogy igazán közel kerüljünk egymáshoz. És szarul esett, hogy a felsorakoztatott sérelmeimre így reagált.
2021. febr. 7. 21:53
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelzi SEHOGY a Facebook sem a Messenger, hogy ki van jelenleg videohivasban bárkivel.. ennyi erővel azt is jelezhetne, hogy ki potyog épp valakinek.

Válasz a kérdésedre: Azért mert szóba állt veled, meg átmenettel messengerre, egyáltalán nem jelenti, hogy akar tőled bármit is, beszélgetésen kívül.. én is annyi annyi sraccal beszélgettem, (bár én általában tisztaztam előre, hogy részemről ennyi, beszélgetek szívesen, de nem lesz randi, nem fogunk találkozni stb. Joooo persze, persze, nekik így is jó, csak beszélgessünk.. aztán csak fel-fel hozogattak a témát, mikor egyértelműen elmondtam, hogy nem lesz több. Lehet, hogy külsőre nem tetszel neki, de jofejnek tart.. nézd én nem szeretek senkit visszautasítani, tényleg. De ha egyszerűen nem érzem, hogy akarnék tőle valamit. Vagy csak szexelnék vele, nem fajditom a szívet azzal, hogy meg kamera, meg fotókat küldjek.. törődj bele, hogy nem erdekled. Ettől meg nem szemet, csak nem akar beletaposni a lelkedbe azzal, hogy SOHA nem lesz köztetek semmi..

2021. febr. 7. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!