Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncsra értelmes nők akik nem akarják magukat kiárusítani miért regisztrálnak?
Több hölgy ismerősöm is fent van, férfi ismerőseim szerint sincs ebben semmi se, van olyan aki tudja, hogy a tesója fent van és az se zavarja.
De akkor csak én értem félre az oldalt azzal, hogy ha árcédulát akasztasz magadra akkor azzal lényegében véve azt vállalod, hogy prosti vagy?
Ha meg nem motivál valakit a pénz akkor mégis miért regisztrál arra az oldalra?
Szerintem aki oda felmegy, az 2 okból megy fel:
1) mert tényleg prostituálja magát
2) érdekli, hogy hogy megy ez az egész, és felregisztrál, hogy elbeszélgessen pár taggal, kamuzva nekik / újságíró és oknyomoz stb.
Sztem a 2. azért elég elenyésző, és arra azért van bizonyíték jórészt.
Én nem hiszem azt el, hogy vki csak úgy felmegy, és akkor utána elkezdi, hogy ő nem olyan... max. magasabbra árazza be magát, mint az átlag, és várja a tényleg nagy halat, és azért nem mászkál annyit a regisztráció után.
4: e az "én csak azért relgisztráltam, mert érdekel" duma kb ugyanaz, mint akik a Való Világ összes epizódját látták, de közben folyton magyarázzák, hogy ők semmi pénzért nem néznének ilyen szutykot...
A lelkük mélyén tudják, hogy a Puncs, a VV, és a hasonló trash mit ér, így próbálják elmondani, hogy ők nem is érdeklődnek, csak kíváncsiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!