Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról akinek még nem volt kapcsolata 23 évesen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 19:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
#19. Jó vedd semmibe. Neked nem lesz továbbra sem kapcsolatod, nekem meg van, és mindig is volt, lesz is. További jó sebnyalogatást.
2021. febr. 7. 20:18
 22/39 anonim ***** válasza:
89%
21 a jövő heti lottószámokat is leírnád pls?
2021. febr. 7. 20:21
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
A lottó szám nem tőlem függ... De az életem igen. Hasonlóan nektek is. Jó lenne, ha vmi tennétek is a mutogatás helyett magatokert.
2021. febr. 7. 20:25
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük a bölcs útmutatást 😊
2021. febr. 7. 20:29
 25/39 anonim ***** válasza:
52%

Ha azért nem volt eddig senkije, mert nem érezte úgy, hogy megvan a szikra és össze szeretne vele jönni, akkor azt mondom, hogy nagyon helyes és imponáló.

Csak akkor jöjjön össze valakivel az ember, ha ezt ő is szeretné. Ne a társadalmi elvárasoknak akarjon megfelelni.

2021. febr. 7. 20:30
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
23 éves koráig senki nem felelt meg neki, vagy nem találkozott olyannal?? #25. Te sem vagy 110. Mint, ahogy egy ilyen ember sem.
2021. febr. 7. 20:45
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Beteg szegény.
2021. febr. 7. 21:37
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Pontos korára nem emlekszem,de ismerkedtem 20+os lánnyal akinek nem volt sosem kapcsolata. Alakja egész jó volt, de neveltetése ,hobbijai ....miatt meg lehetett érteni. Ő tipikus első pasihoz hozzá képes menni lány volt. Nem voltak tapasztalatai(alapjai) kapcsolathoz de pótolható lett volna.

Mivel volt ilyen esetem,ezért még nem ismerek meg egy ilyen lányt nem ítélem meg.

2021. febr. 7. 22:02
 29/39 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Érdemes elolvasni a válaszokat. No comment.

2021. febr. 7. 22:09
 30/39 anonim ***** válasza:
67%

Kedves #26, köszönöm a minősítést, de érdekelne miért gondolod így?

Nekem 27 éves koromra volt egy négyéves, egy egyéves, meg kettő pár hónapos kapcsolatom. Most együtt vagyok egy lánnyal, akinek 25 éves korára gyakorlatilag én vagyok az első kapcsolata (minden téren).

Teljesen rendben van magával, a helyén tudja kezelni a dolgokat. Mindent meg tudunk beszélni, és emellé iszonyatosan szeretjük egymást, és sosem volt még ennyire szenvedélyes kapcsolatom se. Most költözünk össze, és vele is akarom leélni az életemet, mert boldog vagyok minden téren.

És képzeld, nekem ez imponált, hogy nem jött össze valakivel, csak hogy legyen valakije. Ellenben az előző barátnőmmel, akinek én voltam a tizedik 22 éves korára. Az nem volt olyan jó érzés.

Szóval ha ezt jelenti, hogy nem vagyok 110, akkor boldogan vállalom! :)

2021. febr. 7. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!