Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan lányról akinek még nem volt kapcsolata 23 évesen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 19:45
11/39 anonim válasza:
#7: Köszönöm, hogy te jobban ismersz engem, mint én saját magam. Egyébként csak meg kell nézni a két nem hozzáállását ehhez a dologhoz. Ha egy lánynak nem volt 23 évesen kapcsolata, akkor mindenki azzal jön, hogy "nincs ezzel semmi baj, még nem maradt le semmiről". Ha egy srác jár ugyanilyen cipőben, akkor a nők nagy része gyanakvással fogja ezt a tényt fogadni, és arra a következtetésre fog jutni, hogy "biztosan valami baj van vele, ez nem normális dolog".
12/39 anonim válasza:
Általában a többi férfi oltogatja az ilyen srácokat, nem a nők.
Ha meg a srác nőgyűlölő lesz a szinglisége miatt, az megint egy más téma.
13/39 anonim válasza:
Nekem tetszene, gondolom nem lenne könnyű de igyekeznék, hogy meghódítsam, és boldoggá tegyem.
14/39 anonim válasza:
Nő vagyok #11. Rólad is hasonlóan gondolkodom. Nem normális, ha vkinek nem volt semmilyen kapcsolata az ellenkező nemmel ennyi idős korra. Sajnálom.
15/39 anonim válasza:
#14: tehát aki mondjuk aszexuális vagy demiszexuális, az nálad a nem normális kategóriába kerül? Miért is?
16/39 anonim válasza:
Teljesen épeszű magyarázat. Én meg azt mondom, nem normális, ha valakinek 19,5 éves korára nincs rózsaszín Mercédesze, mert a szomszéd Bélának ennyi idősen lett. Ugye milyen logikus?
17/39 anonim válasza:
99% hogy ronda vagy túlsúlyos.
18/39 anonim válasza:
#12: Szívesen megnézném, hogy ha valaki férfiként írna ki ilyen kérdést, hány nő válaszolná azt, hogy "ezzel semmi baj nincs", és hányan válaszolnák azt, hogy ők aztán nem fognak tanítgatni egy felnőtt férfit. Igaz, az "ezzel semmi baj nincs" szöveg sem jelent semmit, hiszen a tettek bizonyítanak valamit, nem a szavak. A tettek terén pedig általában nem szoktak jeleskedni az emberek.
19/39 anonim válasza:
#14: Még szerencse, hogy semmibe veszem egy arctalan-névtelen ember okoskodásait és személyeskedéseit. :)
20/39 anonim válasza:
Ja értem, tehát ha szerinte nem baj, akkor már le is kéne feküdnie vele, hogy ezt bizonyítsa. :D
El kéne különíteni a visszataszító ember és a nem akarok vele kapcsolatot fogalmakat, akkor nem lenne ekkora homály a fejekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!