Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok egy 20 éves lányról, akinek még nem volt komoly kapcsolata?
Hogy húsz éves. Lehet egy nagyon szép, okos, tudatos lány. De lehet egy buta, antiszociális, csúnya is. Ha kissé komolyabban kifejtenéd mire gondolsz..:)
Arra, hogy húsz éves és nem-e szégyellnie kellene magát, mert még nem volt kapcsolata? Nem kell szégyellnie magát, majd eljön mindennek az ideje, semmit sem kell sürgetni.:)
Sok ilyen van szerintem. Lehet, hogy teljesen normális, csak nem volt szerencséje, de az is lehet, hogy úton útfélen megkúratja magát mindenkivel, és csak komoly kapcsolata nem volt, minden más igen.
Az is lehet, hogy szentfazék, vagy ronda, vagy elviselhetetlen, vagy stréber, vagy erkölcs csősz, vagy antiszociális vagy játssza az elérhetetlen királykisasszonyt. Lehet, hogy lelki problémái vannak, ezért fél megnyílni, vagy gyáva, önbizalomhiányos, vagy megerőszakolták kisgyerekként, ezért retteg a férfiaktól, vagy valami más baja van. Lehet, hogy leszbikus, vagy a szekrényajtógombokhoz vonzódik.
Most komolyan, miért, az a menő, ha valakinek pasija van? Nem ez alapján ítélek meg egy embert. Inkább ne legyen pasija, minthogy összeszedje az első olyat, aki ránéz és csak azért legyen vele, mert nincs önbizalma és már bárki jó lett volna.
Komolyan, saját tapasztalatból mondom, hogy ez a jobb, nekem már 16 évesen volt pasim, több, mint 3 évig voltunk együtt és egy utolsó féreg volt egyébként. Mondjuk ez a későbbi kapcsolataimre szerencsére nem volt kihatással, de jobban tettem volna így utólag, ha azt az időszakot bulizással és pasizgatással töltöttem volna, mint más normális lányok. Sokkal értékesebb tapasztalat lett volna minden szempontból.
Attól mert valakinek van komoly kapcsolata, az még nem jelenti azt hogy kúrnak is. Gyökerek!
Mellesleg jobb túlesni 1-2 komolyabb kapcsolaton tizenévesen, mint hogy húsz fölött görcsöljön az első randin valaki. Tapasztalatok nélkül meg tuti bukás lesz a próbálkozás. Aztán csak még jobban becsavarodik.
Az is elgondolkodtató, hogy miért nem volt még komoly kapcsolata, miközben már 7.-ben is a pasizás a téma!
Nem tudom.
Gondolom körül vettek életed folyamán emberek.
Ismerkedhettél is, történhettek veled olyan dolgok, ami miatt ugyan azt gondolná az ember félsz, aztán kiderül, hogy egyáltalán nem vagy zavarban.
Attól, hogy valakinek volt párkapcsolata, nem jár automatikusan szuperszonikus tapasztalatokkal.
Az a tudás megszerzésének egy módja.
Ismerek olyat, akinek még soha nem volt kapcsolata, de tudom, hogy sokkal jobban kezeli a konfliktusokat, százszor jobb az ember ismerete.
Igen sokat lehet tanulni egy párkapcsolatból, de bizonyos emberi viselkedést, és ember ismeretet nem csak ezen keresztül lehet szerezni szerintem.
Amit kapcsolaton kívül nem tudsz, azt azon belül sem fogod automatikusan.
Nem ez az önismeret egyetlen módja, habár sokat adhat.
Szóval: tényleg nem tudom.
Talán azzal kezdeném, hogy megismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!