Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmentem hozzá, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmentem hozzá, nagyon megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 10 èvvel idősebb srác, aki már régóta “érdeklődik” irántam, flörtölt velem, irogatott stb. Rengeteget köszönehetek neki, már kisebb korom óta ismer. Viszont már többször leállítottam, de nem túl határozottan, csak megkértem, hogy ne tegyen szexuális ajánlatokat, főleg hogy barátnője van. Mint kiderült, rengeteg nőnél bepróbálkozik, és folyamatosan csalja a barátnőjét. Viszont nekem jött egy nagyon rossz és nehéz időszakom, elvesztettem mindent ami addig éltetett, és kétségbeesésemben újra írt, meghallgatott, csomószor kérdezte hogy hogy vagyok stb. Nagyon jól esett, viszont megint rátért a szexre, és a 8. visszautasitasom utan egy nagyon rossz napomon (depresszios voltam) felmenten hozzá, hogy beszélgessünk. Amint felértem elkezdett maszírozni, majd egyszercsak bejött meztelenül a szobába, és mondta hogy vetkőzzek, jó lesz. És én megtettem. Nem feküdtünk le, de iszonyatosan szégyellem magam és bűntudatom van, úgy érzem ezt sosem fogom feldolgozni. Sajnálom a párját és haragszom magamra, és félek hogy kitudódik. Mit tegyek hogy elmúljon?

19/l (még nem volt barátom és ez az “első tapasztalatom”)

2021. febr. 6. 18:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
78%

Nincs semmi gond veled - és ne is foglalkozz ezzel a sok primitív erkölcscsősszel!

Nem tettél semmi rosszat, és nem a te faladatod a pasi kapcsolatának megvédése!

Felejtsd el, lépj tovább, légy erős és boldog!

2021. febr. 6. 22:19
 22/41 anonim ***** válasza:
86%
Hát a gyűlölettől fröcsögő válaszokat olvasva...itt jó páran örömmel tapsikolnának, ha nőket lehetne égetni köztéren, mert hibáztak. Elképesztő. Mintha kb. gyereket ölt volna a kérdező.
2021. febr. 6. 23:12
 23/41 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az építő válaszokat!

Többieknek:

* Tisztában vagyok vele, hogy nagyot hibáztam, nem véletlenül van bűntudatom, és nem hiába szégyellem magam.

*Nem, nem egymás mellett ültünk meztelenül, volt csók, simogatás, masszázs, de konkrétan szexuális aktus nem történt (bár nem gondolnám, hogy ez most lényeges és sok mindenen változtat.)

Az, hogy “nem vagyok ilyen”, arra utal, hogy sosem voltam a pasizós típus, 19 évesen szűz vagyok, pedig bőven lett volna lehetőségem “megd*gatni” magam, ha akarom. Mindig is az “igazira” vártam, és tisztességes nevelést kaptam, konzervatív családból. Az említett férfinek olyannyira sokat köszönhetek, hogyha ő nincsen ott, és nem segít rajtam 16 éves koromban, akkor már nem bírnám mozgatni a jobb kezem. A családunkat is ismeri valamennyire, elég “nagy ember”, viszont van róla pár pletyka hogy agyba főbe csalja a barátnőjét.

Ettől függetlenül tudom, hogy mostmár “ilyen vagyok”, olyat tettem amit nagyon helytelennek tartok, de nem gondolnám, hogy egy embert egy cselekedete határoz meg. Ha valaki rib*ncnak tart, szíve joga, van alapja, de én viszont nem szeretnék soha többé ilyen viszonyba keveredni és nem is fogok. A kérdésem viszont nem arra irányult, hogy mekkora lotyó és társai vagyok, hanem hogy hogyan tudnám enyhíteni a bűntudatot, illetve elmúlik-e valaha.

Mégegyszer köszönöm annak aki erre válaszolt.

2021. febr. 7. 00:09
 24/41 A kérdező kommentje:
Egyébként mi értelme lenne itt letagadnom, hogyha lefeküdtünk volna? :D
2021. febr. 7. 00:17
 25/41 anonim ***** válasza:
80%

Ennyire azért ne büntesd magad,de azért gondolkodj el a dolgokon.

-Felmész,mikor tudod,hogy ki van rád éhezve.

-Azt mondja,vetkőzz,és rögtön engedelmeskedve,mint egy játékbaba,levetkőzöl.Miközben tudod,barátnője van.

-10 évvel idősebb.Nem srác,hanem felnőtt férfi.Szerinted mit akarna tőled,18 éves kislánytól? Semmit az ég világon,csak jól kihasználni a naivságodat.

Kissé azért lásd át a dolgokat,és próbálj megfontoltabban cselekedni.Ennyi ésszel nagyon sokan ki fognak használni,ha látják veled lehet játszani.Annál pedig hidd el,nincs megalázóbb egy nő számára!

2021. febr. 7. 00:47
 26/41 anonim ***** válasza:
69%
Kérdés hogy most végre megkapott felhagy e az üldöz ésével. Ha igen megszabadultál egy nyűgtől.
2021. febr. 7. 05:18
 27/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem fog kitudódni, mivel barátnője van. Nem feküdtél le vele, ne érezd rosszul magad. Egy hiba volt, tanulsz belőle és jó napot.
2021. febr. 7. 09:21
 28/41 anonim ***** válasza:
44%

Te olyan messze állsz attól hogy "r.banc" legyél, mint Makó Jeruzsálemtől!

Ne vedd túl komolyan ezt a testiséget, nem olyan nagy durranás: több a körítés hozzá mint a valós tartalom!

Sem a meztelenség, sem a szex nembűn! Ez legyen az alapállás!

2021. febr. 7. 09:58
 29/41 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező!

A 21-es féle libsikkel ne foglalkozz!

A 25-ösnek van igaza.

2021. febr. 7. 20:32
 30/41 anonim ***** válasza:
24%

”Hát a gyűlölettől fröcsögő válaszokat olvasva...itt jó páran örömmel tapsikolnának, ha nőket lehetne égetni köztéren, mert hibáztak.”

Így gondolkodik egy feminista.

2021. febr. 7. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!