Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmentem hozzá, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmentem hozzá, nagyon megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 10 èvvel idősebb srác, aki már régóta “érdeklődik” irántam, flörtölt velem, irogatott stb. Rengeteget köszönehetek neki, már kisebb korom óta ismer. Viszont már többször leállítottam, de nem túl határozottan, csak megkértem, hogy ne tegyen szexuális ajánlatokat, főleg hogy barátnője van. Mint kiderült, rengeteg nőnél bepróbálkozik, és folyamatosan csalja a barátnőjét. Viszont nekem jött egy nagyon rossz és nehéz időszakom, elvesztettem mindent ami addig éltetett, és kétségbeesésemben újra írt, meghallgatott, csomószor kérdezte hogy hogy vagyok stb. Nagyon jól esett, viszont megint rátért a szexre, és a 8. visszautasitasom utan egy nagyon rossz napomon (depresszios voltam) felmenten hozzá, hogy beszélgessünk. Amint felértem elkezdett maszírozni, majd egyszercsak bejött meztelenül a szobába, és mondta hogy vetkőzzek, jó lesz. És én megtettem. Nem feküdtünk le, de iszonyatosan szégyellem magam és bűntudatom van, úgy érzem ezt sosem fogom feldolgozni. Sajnálom a párját és haragszom magamra, és félek hogy kitudódik. Mit tegyek hogy elmúljon?

19/l (még nem volt barátom és ez az “első tapasztalatom”)

2021. febr. 6. 18:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát mostmár mindegy. Semmissé tenni nem lehet. Tanulj belőle, hogy máskor ne legyen ez.
2021. febr. 6. 18:42
 12/41 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert ti nem voltatok elegek a párjaitoknak, vagy nem tudtátok kielégíteni a vágyaikat, még nem kell gyűlőlni az összes nőt, ezt a jó keresztény álszent szarságot meg jó lenne elhagyni, már rég nem ebben a világban élünk sajnos vagy sem🤔
2021. febr. 6. 18:45
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
A csávó egy rohadék, te meg naiv vagy. Szerencsére a te problémádon lehet dolgozni.
2021. febr. 6. 18:59
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj az esetből, és lépj tovább.

Te nem csaltál meg senkit. Ti ketten tudtok róla, neki nem érdeke, hogy kiderüljön, szóval nem fog kiderülni.

Csak legközelebb ne legyél ilyen kis naiv. Ha ennyire egyértelmű, hogy a pasi csak megdöngetni akar, te meg nem akarod, akkor ne is haverkodj vele. Őt se a lelkizés érdekli, csak ki akarta használni, hogy rossz passzban vagy, és jól esik, ha valaki meghallgat.

Sajnos vagy sem, nagyon ritka az őszinte férfi-nő barátság. Többnyire csak várják a lehetőséget, hogy ágyba tudjanak vinni. Akitől nem akarsz semmit, azzal ne is haverkodj.

2021. febr. 6. 19:00
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Először is mindenki azt mondja "ő nem olyan" , csak az a helyzet ez addig igaz amig nem történt meg, utána már késő bánat... másrészt meg egyszerű ezt ami történt leginkább felejtsd el, és a mukit is felejtsd el, keress új ismerősöket.
2021. febr. 6. 19:02
 16/41 anonim ***** válasza:
22%

Alexkaaa!

”Azért mert ti nem voltatok elegek a párjaitoknak, vagy nem tudtátok kielégíteni a vágyaikat,”

Szövegértelmezési gondjaid vannak, vagy csak magadból indulsz ki? :)

Ki gyűlöli az összes nőt, te szerencsétlen? Te meg ne nyalj egy vadidegen nőnek, mert úgysem fog leszopni.

A keresztény álszentséget meg honnan az apád farkából szoptad ki?

2021. febr. 6. 19:40
 17/41 anonim ***** válasza:
22%
Mond már meg neki, hogy legközelebb rendesen dugjon meg! Vagy ne hívogasson föl magához hiába.
2021. febr. 6. 19:40
 18/41 anonim ***** válasza:
64%
Azta rohadt mekkkkora utolsó alja féreg. Ha az én lányom lennél tönkre tenném az életét, és félelemben tartanám hetekig.
2021. febr. 6. 20:49
 19/41 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon kemény vagy Red Vixen. A lányod persze semmiért nem lenne hibás.
2021. febr. 6. 20:55
 20/41 anonim ***** válasza:
80%
Egy ideig biztosan bántani fog a lelkiismeret, ahogy olvasom a leírásod, de ez is el fog múlni. Nem egy ilyen élmény határozza meg, azt, aki vagy. Ez megtörtént veled, de a végén neked áll hatalmadban eldönteni, hogy hogyan tovább. Azt írod, nagyon depressziósnak érzed magad. Ilyenkor általában nem a barátok tudnak segíteni, azzal, hogy meghallgatnak, hanem egy szakember, aki kívülről látja a helyzetet. Keress fel egy pszichológust, aki segít feldolgozni, bármi is történt veled. Ezt a férfit pedig soha többé ne keresd! Az állapotodon, látod, már így is csak rontott. Fel a fejjel! Ez most egy lecke volt, és csak ideig-óráig fog fájni, legközelebb pedig sosem fogod újra elkövetni. Van ebben azért valami minimális jó is. :)
2021. febr. 6. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!