Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmentem hozzá, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmentem hozzá, nagyon megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 10 èvvel idősebb srác, aki már régóta “érdeklődik” irántam, flörtölt velem, irogatott stb. Rengeteget köszönehetek neki, már kisebb korom óta ismer. Viszont már többször leállítottam, de nem túl határozottan, csak megkértem, hogy ne tegyen szexuális ajánlatokat, főleg hogy barátnője van. Mint kiderült, rengeteg nőnél bepróbálkozik, és folyamatosan csalja a barátnőjét. Viszont nekem jött egy nagyon rossz és nehéz időszakom, elvesztettem mindent ami addig éltetett, és kétségbeesésemben újra írt, meghallgatott, csomószor kérdezte hogy hogy vagyok stb. Nagyon jól esett, viszont megint rátért a szexre, és a 8. visszautasitasom utan egy nagyon rossz napomon (depresszios voltam) felmenten hozzá, hogy beszélgessünk. Amint felértem elkezdett maszírozni, majd egyszercsak bejött meztelenül a szobába, és mondta hogy vetkőzzek, jó lesz. És én megtettem. Nem feküdtünk le, de iszonyatosan szégyellem magam és bűntudatom van, úgy érzem ezt sosem fogom feldolgozni. Sajnálom a párját és haragszom magamra, és félek hogy kitudódik. Mit tegyek hogy elmúljon?

19/l (még nem volt barátom és ez az “első tapasztalatom”)

2021. febr. 6. 18:12
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
27%
Igyál
2021. febr. 6. 18:13
 2/41 A kérdező kommentje:
Mindneki nagyon visszafogott lánynak ismer, és bármilyen hihetetlen is, nagyon gátláos vagyok, ott is végig kellemetlenül éreztem magam. egyáltalán nem ilyen szoktam lenni normál esetben, de ez tényleg egy olyan időszak volt az életemben, hogy majdnem pszichiátriára kerültem...legszívesebben az egészet visszavonnám.
2021. febr. 6. 18:14
 3/41 anonim ***** válasza:
70%
Meztelenül ültetek egymás mellett, és néztétek a Híradót? Te utolsó... Kérj elnézést a barátnőjétől!
2021. febr. 6. 18:15
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg. Mit csináltatok meztelenül?
2021. febr. 6. 18:17
 5/41 anonim ***** válasza:
33%

Mindig van valami kifogás. Én nem olyan lány vagyok, sokat ittam, depressziós voltam, stb.. Igen ismerjük a dumákat.

Mit csinálj? Most már semmit.

Konstatáld hogy te mégis olyan lány vagy és kb ennyit érsz.

2021. febr. 6. 18:19
 6/41 anonim ***** válasza:
34%
2021. febr. 6. 18:21
 7/41 anonim ***** válasza:
82%
Férfi vagyok nem férfi gyűlölő nő, így kérdezném hogy az itt ócsárkodó férfiak közül ki feküdt már le "csak" barát lányal, csalta már meg vagy csalja meg párját, és dugna meg mindenkit akit csak tudna, szerencsétlen lánynak még barátja sincs, akkor miért kéne szégyenkezni, nem csalt meg senkit, az meghogy a srácnak barátnője van, mint írta már sokadik a sorban, szóval...
2021. febr. 6. 18:27
 8/41 anonim ***** válasza:
37%

#7-eske az hogy ne legyünk már álszentek.

Egyik lány sem olyan lány mindegyik szűzies és talpig erkölcsös.

Viszont az első rossz pillanatában leszopja a nem független pasit.

Aztán meg jön sírni a gyakorira hogy ő nem olyan lány és mit tegyen.

De mindig lesz olyan aki a védelmébe veszi mint te.

Vállalni kell a tettek következményét. Ennyi. Nem pedig sírni és kifogások mögé bújni.

2021. febr. 6. 18:33
 9/41 anonim ***** válasza:
20%
Hogy mentegeti magát a kis lotyó hogy ő nem olyan nő. Hát persze hogy nem, nem is feküdt le vele biztos sakkoztak meztelenül LOL
2021. febr. 6. 18:40
 10/41 anonim ***** válasza:
86%
Jó én a csajt se értem mit akad ki ezen annyira tudta hogy ha a srácnak lehetősége lessz akkor élni fog vele, meg mint írta voltak már előtte mások, de azt se értem hogy miért kell ilyen hangnemben írni😂, ha tényleg annyiszor visszautasította, és társai már sokkal erkölcsösebb mint manapság szokásos, valószínűleg neked, nekem, kommentelő pasiknak az fele az első alkalommal ugrott volna, aztán lehet jött volna ide sírni hogy mit tegyen ez után😅
2021. febr. 6. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!