Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha buli után felmentek egy idegen lakására nem féltek?
Figyelt kérdés
Hogy esetleg nem e elmebeteg és nem szex lesz hanem ki tudja mire képes...2018. máj. 27. 20:37
1/5 anonim válasza:
Van egy tippem: ne menj fel egy idegen lakására!
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem is. De akik ezt csinálják azoktól kérdezem.
2018. máj. 27. 20:39
3/5 anonim válasza:
Jelenlegi korban biztos nem csinálnám,de még anno sok ilyen történt,és csak kellemes élmények maradtak meg bennem,mindennemű kényeztetésekben volt részem,mindenféle téren.Talán akkoriban nem volt annyi elvetemült mint mostanság.
4/5 anonim válasza:
#3 most is pont ugyanannyi elvetemült van abban a korosztályban, mint akkor. Legfeljebb a te kotosztályodban van több az egyedülállóak között.
5/5 anonim válasza:
De, mikor nem voltam még kapcsolatban, volt ilyen.
Mindig megkérdeztem a srác teljes nevét és pontos címét, amiket aztán elküldtem a legjobb barátnőmnek, aki felírta és ő is nekem. Ha ezeket nem adja meg, akkor nem megyek vele. Paprikaspray a kulcstartón, alap önvédelem. Ha inni ad, azt csak bontatlan üvegből fogadom el úgy, ha ő is iszik és előttem tölti ki.
Ez így merevnek hangozhat, de normális embereket nem ijeszt el, sőt, meg is dicsértek, hogy jól teszem, hogy vigyázok magamra. De egyébként autókba is csak úgy szállok be, hogy felírom a rendszámot.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!