Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hétvégi buliban, részegen csókolóztam egy sráccal akit még életemben nem láttam, akkor ri. Banc vagyok?
Figyelt kérdés
egyébként nem vagyok ilyen, nem is tudom miért csináltam vagy h történt 16/L2014. júl. 15. 02:03
1/14 anonim válasza:
szerintem nem
ha
nem csinálsz belőle rendszert
megesik
2/14 anonim válasza:
Nem vagy ên rengeteg csajjal csókolóztam igy és egyikse volt ribi
4/14 anonim válasza:
"egyébként nem vagyok ilyen, nem is tudom miért csináltam vagy h történt"
Ez lesz majd akkor is, ha kapcsolatban leszel?
6/14 A kérdező kommentje:
soha nem csalnák meg senkit! a legundorítóbb dolog a világon!
2014. júl. 15. 02:07
7/14 A kérdező kommentje:
amúgy ez már egy hónapja volt xd csak azóta bűntudatom van:(
2014. júl. 15. 02:08
8/14 anonim válasza:
Egészségedre! 16 éves vagy, meg esik az ilyesmi. Gondolom. Csak velem nem sajna XD
9/14 anonim válasza:
ne csinalj belole nagy ugyet, megesik
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. júl. 15. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!