Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki hogy nem szép dolog amit művel, vagy hagyjam?
Anyósék a szomszédban laknak, a sógornőm is velük él. 22 éves és az elmúlt egy évben kezdett el pasizni, de a 3.olyan kapcsolatot akarja már tönkre tenni amiben a felek évek óta együtt vannak.
Tudom én is, hogy ehhez két ember kell, de ő sose mondd nemet az ilyen megkeresésekre.
Most egy ismerősünk pasijával csinálja ezt. Kiderült szegény csajnak valaki elmondta mi a helyzet, de a sógornőm azóta sem áll le, hivogtja a srácot írogat neki stb.
Egy hete elmesélte hogy vége búskomoran, én meg csak annyit mondtam neki hogy jobb ez így nem lesz több galiba ebből. Erre flegmán mosolygott egyet. A férjem tegnap mondja, hogy mégis beszélgetnek csak most már titkos minden. Számomra ez undorító viselkedés, tudom hogy nem az én dolgom, de anyósom konkrétan tapsikol neki hogy milyen ügyes a kislánya. Nekem (mivel sajnos voltam a megcsalt helyzetben nem ugyanez a véleményem erről) nagyon undorító dolognka tartom. Szerintetek se értené meg ha beszélnék vele, hogy ez nem igazán jó felfogás?
Köszönöm a válaszokat.
Most őszintén, undorító amit csinál, a másik féltől függetlenül? Az. Nehéz jóérzésű embernek szó nélkül hagyni? Igen. Mit érsz el vele, ha szóvá teszed? Semmit a világon.
Flegmán a képedbe röhögne megint, és folytatná ugyanúgy az életét. Ha valami szívednek kedves ismerős a megcsalt fél, neki lehetne jelezni, hogy mi történik a háta mögött, de még arra is van esély, hogy ebből is rosszul jönnél ki.
Kerüld inkább amennyire csak lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!