Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam neki hogy nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki hogy nem szép dolog amit művel, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Anyósék a szomszédban laknak, a sógornőm is velük él. 22 éves és az elmúlt egy évben kezdett el pasizni, de a 3.olyan kapcsolatot akarja már tönkre tenni amiben a felek évek óta együtt vannak.

Tudom én is, hogy ehhez két ember kell, de ő sose mondd nemet az ilyen megkeresésekre.

Most egy ismerősünk pasijával csinálja ezt. Kiderült szegény csajnak valaki elmondta mi a helyzet, de a sógornőm azóta sem áll le, hivogtja a srácot írogat neki stb.

Egy hete elmesélte hogy vége búskomoran, én meg csak annyit mondtam neki hogy jobb ez így nem lesz több galiba ebből. Erre flegmán mosolygott egyet. A férjem tegnap mondja, hogy mégis beszélgetnek csak most már titkos minden. Számomra ez undorító viselkedés, tudom hogy nem az én dolgom, de anyósom konkrétan tapsikol neki hogy milyen ügyes a kislánya. Nekem (mivel sajnos voltam a megcsalt helyzetben nem ugyanez a véleményem erről) nagyon undorító dolognka tartom. Szerintetek se értené meg ha beszélnék vele, hogy ez nem igazán jó felfogás?

Köszönöm a válaszokat.

2021. febr. 4. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ne szólj bele, ne avatkozz bele. Nem a te dolgod. Mindenki a saját kárán tanul. Van, aki azon sem.
2021. febr. 4. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Engem tényleg csak a jó szándék vezérel. Mert anyós semmit sem tanított neki hogy miként legyen "jó "ember. Csak azt h a legfontosabb dolog az életben a pénz.
2021. febr. 4. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik füleden be, másikon ki.
2021. febr. 4. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, undorító amit csinál, a másik féltől függetlenül? Az. Nehéz jóérzésű embernek szó nélkül hagyni? Igen. Mit érsz el vele, ha szóvá teszed? Semmit a világon.

Flegmán a képedbe röhögne megint, és folytatná ugyanúgy az életét. Ha valami szívednek kedves ismerős a megcsalt fél, neki lehetne jelezni, hogy mi történik a háta mögött, de még arra is van esély, hogy ebből is rosszul jönnél ki.

Kerüld inkább amennyire csak lehet.

2021. febr. 4. 15:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszi szépen. :)
2021. febr. 4. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok kozod nincs hozza, neked csak annyi tennivalod van, hogy nem tartasz vele kapcsolatot. Meg a kotelezo megjelenesen is elgondolkoznek. Szolj a parodnak, hogy ilyen emberrel te nem nagyon szeretnel egy legterben lenni, ahol lehet keruljetek.
2021. febr. 4. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
A papucstávról nem hallottál még?
2021. febr. 4. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!