Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konfliktus kerülés?
Annyit, hogy lehet vitáknál inkább meghúzódik, nem mondja el a véleményét. Rosszabb esetben annyira kerül mindenféle ellentétet, hogy esetleg emiatt eldobhatja a kapcsolatot.
Vaagy alternatív másik dolog, van kapcsolata, mást keres de semmi komolyat és felesleges számára bármilyen vita, okítás ezzel kapcsolatban. (Vagyis vagy belemész vagy lekoptat)
De inkább az elsőre tippelnék, utóbbit én is csak kb kétszer hallottam ilyen értelembeb
Na én ilyen vagyok pont...
Nem biztos hogy túl jót jelent esetemben, mert: azért kerülöm a konfliktusokat, mert akkor az egész napom el van rontva, félek a saját reakcióimtól, meg úgy ampakk az egész dühít(de csak magamban)
Nekem alapvető tulajdonságom jóban lenni minden emberrel, abszolút jóhiszemű vagyok mindenkihez, rengetegszer alárendelem magam mindenkinek, totál szubmisszív alapon élek.
Alapelemem a humor, a poénok, baromkodás.
Exem is ilyen volt, nem volt képes az érzéseiről beszélni vagy ha bántja valami. Ha kérdeztem se, pedig nem voltam veszekedös. Aztán egyszer mre robbant és ennyi volt a kapcsolatunk.
N
Amikor teljes mértékben kerüli valaki a konfliktusokat,azt nagyon nehéz hosszútávon tolerálni.
Sem kapcsolatban,sem munkahelyen,sem az élet egyéb területein soha ki nem állni magadért vagy a véleményedért egyrészt nagyon mérgező saját magadra nézve. Másrészt egy ilyen emberrel kapcsolatban lenni sem könnyű.
Egy olyan ember,aki csak elszenvedi az életet
Nehéz rá felnézni.Nem lehet vele problémát megoldani.
Nem lehet vele semmi kezdeni egy idő után.Nagyon megterhelő tud lenni. Közben pedig lehet,hogy egy nagyon szerethető,jó természetű ember,akit sajnálsz megbántani,aki mindenkinek meg szeretne felelni.
Épp ezért elhagyni sem könnyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!