Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc éves nő leszek idén. Sem gyerekem,sem kapcsolatom. Sokszor azon gondolkodtam,nincs értelme élni. Jól szituált, szép arcú, igényes és jó alakú nő vagyok. Hiába minden. Egyedül vagyok. Mit tehetnék?
mint légy a szarra :D
ennyi kanos faszt
Októberben töltöttem a harmincat
-nincs gyerekem
-nincs lakásom és jól fizető munkám
-több nyelven beszélek
-van egy diplomám
-adok a külsőmre
-sokszor hasonlóan érzek és elkap a depresszió
7 évet éltem külföldön ahol azt láttam hogy nem minden 30as nő gyerekes és férjezett. Sokan vannak akik tanulnak, pályakezdők és később alapítanak családot. Természetesen ott egy 80 éves idős hölgy nem úgy néz ki, mint egy magyar hasonló korú.
Az emberek a 20 éveikben szülnek,dolgoznak, több malmot hajtanak egyszerre és 75 évesen már ha megérik úgy néznek ki mintha 90 lennének. Nem vagy elkésve, hiszen az se jobb ha 30 évesen elvált nő leszel gyerek(e)kkel és gurcolsz hogy megélj mert apuka nem fizet gyerektartást.
40-es nő vagyok, 30 évesen én is egyedül voltam, és most verem a fejem a falba, hogy akkor elhittem, ez már a vég, öreg vagyok, meg vénlány, meg ilyenek.
Harminc évesen legszebb az élet, ha nincs még gyereked! Élvezd!!!
És ne a gyerek legyen az életcélod, mert egyáltalán nem biztos, hogy boldog leszel tőle.
Hogy mit tehetnél? Ismerkedj és élj! Oké, pandémia idején kicsit nehezebb, mint előtte volt, de reméljük, hamarosan túl leszünk ezen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!