Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ennek mi értelme van?
Öhm... Mi? Oké, hogy eddig is arról szólt az oldal fele, hogy nőknek gyakorlatilag minden gond a férfiakkal, de ennyire?
Ha ghostingol, az a baj. Őszintén közölte, hogy nem érdekled, nem téged keres. Ennyi. Ez a felnőtt kategória. Ha felnőtt nő vagy, akkor mi a problémád?
a randin normálisan viselkedett, de tudta, hogy nem te vagy az esete, másik randit nem akar.
Egy ebédhez kellemes társaság lettél volna, de ennyi. Nem kell ezen fennakadn, van ez így mindkét nem részéről.
Volt egyszer egy vakrandim egy csajjal. Mikor megláttam, akkor rögtön tudtam, hogy nagyon-nagyon nem (életemben nem láttam ilyen csúnya nőt).
Ennek ellenére sétáltunk egy kicsit, ittunk egy kávét, ettünk egy sütit, a végén hazavittem, elbúcsúztam tőle. Majd másnap kedvesen megírtam neki, hogy szerintem nem egymást keressük.
Ettől még nem voltam bunkó vele szemtől szembe, nem hagytam rögtön faképnél, pedig tudtam, hogy ebből semmi, de tényleg semmi nem lesz
Ezen mit nem értesz? Melyik szó nem világos?
Kulturáltan tudomásul veszed, hogy nem te vagy a számára megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!