Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltettétek már magatoknak azt a kérdést, hogy mi értelme a másik nemnek?
Az én szemszögből a kérdés úgy szól, hogy "mi értelme a nőknek?"
Leszámítva a biológiai vonzódást... Van értelmük?
Nők is feltehetik ezt a kérdést a pasikkal kapcsolatban.
Nem vagyok proli, a másik nemben a társamat, a barátaimat és a rokonaimat látom. 😊
Az emberek többségének azért esélytelen a párkeresés, mert külön fajként, ellenfélként tekint a másik nemre. Jó nagy mértékű lelki szegénység kell ehhez.
Első jól mondja, a külön fajnak nézés széleskörben elterjedt azok között, akiknek nem sok személyes tapasztalata van a másik nemmel. A nők és a férfiak is emberek, személyiségek. A biológiájuk más és a lelkük is különbözik, de mind éreznek, szeretnek, félnek, haragudnak. Emberek.
Lehet sablonokban gondolkodni, hogy a nők ilyenek, a férfiak meg olyanok, csak nincs értelme.
Igen. Utoljára az óvodában, aztán kinőttem. Sem több, sem kevesebb értéke nincs a férfiaknak, mint a nőknek, maximum fajfenntartás szempontjából "értékesebb" a nő, mert ugye egy férfitől több nő szülhet. De mivel az emberiséget nem fenyegeti a kihalás veszélye, ennek is nulla a jelentősége.
Emberek vannak, értékesek és kevésbé értékesek, ki többet ad hozzá a világhoz, ki kevesebbet, más csak elvesz. Semmi köze ennek a nemhez.
Nem.
Ezt a kérdést már 8. általánosban megválaszoltuk biológia órán.
F
Reggel feltettem magamnak a kérdést, hogy mákos vagy diós bejglit egyek.
Még ez is milliószor fontosabbnak tűnik, mint a fenti elmélkedés.
És azon gondolkoztatok már, hogy mi értelme a zsiráfnak?
De most tényleg az a bazi hosszú nyak. Alig bír tőle lehajolni inni. És nem fér be egy csomó épületbe sem. Külön zsiráf házat kell csinálni neki. Pedig ha tized ekkora lenne, akkor simán felmászhatna a fára, és megehetné a leveleket, nem kellene azt a hosszú, imbolygó nyakat hordania.
Szóval a tökéletes zsiráf egy mókus lenne. Ennek így semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!