Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltettétek már magatoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltettétek már magatoknak azt a kérdést, hogy mi értelme a másik nemnek?

Figyelt kérdés

Az én szemszögből a kérdés úgy szól, hogy "mi értelme a nőknek?"

Leszámítva a biológiai vonzódást... Van értelmük?

Nők is feltehetik ezt a kérdést a pasikkal kapcsolatban.

2020. dec. 21. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok proli, a másik nemben a társamat, a barátaimat és a rokonaimat látom. 😊

Az emberek többségének azért esélytelen a párkeresés, mert külön fajként, ellenfélként tekint a másik nemre. Jó nagy mértékű lelki szegénység kell ehhez.

2020. dec. 21. 08:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Pedig elég proli vagy a stílusod alapján.
2020. dec. 21. 08:52
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Első jól mondja, a külön fajnak nézés széleskörben elterjedt azok között, akiknek nem sok személyes tapasztalata van a másik nemmel. A nők és a férfiak is emberek, személyiségek. A biológiájuk más és a lelkük is különbözik, de mind éreznek, szeretnek, félnek, haragudnak. Emberek.

Lehet sablonokban gondolkodni, hogy a nők ilyenek, a férfiak meg olyanok, csak nincs értelme.

2020. dec. 21. 08:54
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen. Utoljára az óvodában, aztán kinőttem. Sem több, sem kevesebb értéke nincs a férfiaknak, mint a nőknek, maximum fajfenntartás szempontjából "értékesebb" a nő, mert ugye egy férfitől több nő szülhet. De mivel az emberiséget nem fenyegeti a kihalás veszélye, ennek is nulla a jelentősége.

Emberek vannak, értékesek és kevésbé értékesek, ki többet ad hozzá a világhoz, ki kevesebbet, más csak elvesz. Semmi köze ennek a nemhez.

2020. dec. 21. 09:02
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Ezt a kérdést már 8. általánosban megválaszoltuk biológia órán.

F

2020. dec. 21. 09:21
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Számomra természetes, hogy vannak nők, valamelyik kis cuki, valamelyik nem. De ilyenen sose gondolkoztam.
2020. dec. 21. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Sose gondolkodtam ilyenen, hogy mi értelme a fél családomnak és a fél baráti körömnek.
2020. dec. 21. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Reggel feltettem magamnak a kérdést, hogy mákos vagy diós bejglit egyek.

Még ez is milliószor fontosabbnak tűnik, mint a fenti elmélkedés.

2020. dec. 21. 09:39
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Biológiailag még egyelőre egy nő és egy férfi kell egy gyerekhez, mert ilyen az emberi faj. Vagy mire gondoltál? Filozófiailag meg ugyanannyi értelme van bármelyik másik ember, így a másik nem létezésének is, mint a sajátodnak. Neked mi az értelmed, minek vagy? Ha erre rájössz, akkor az az értelme a többieknek is. Ha nem jössz rá, akkor meg senkinek és semminek sincs értelme.
2020. dec. 21. 10:13
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

És azon gondolkoztatok már, hogy mi értelme a zsiráfnak?

De most tényleg az a bazi hosszú nyak. Alig bír tőle lehajolni inni. És nem fér be egy csomó épületbe sem. Külön zsiráf házat kell csinálni neki. Pedig ha tized ekkora lenne, akkor simán felmászhatna a fára, és megehetné a leveleket, nem kellene azt a hosszú, imbolygó nyakat hordania.

Szóval a tökéletes zsiráf egy mókus lenne. Ennek így semmi értelme.

2020. dec. 21. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!