Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki számít érzelmileg fejlettnek?
Itt nem csak arról van szó, hogy átejti-e a másikat vagy sem...!
Ha érzelmileg fejlett vagyok, akkor erkölcsileg igénye vagyok...és ezt nem én mondom, hanem találtam egy oldalt, ahol ezt írták...és én is így gondolom/gondoltam eddig is...
Aki érzelmileg fejletlen, az sok mindenben megnyilvánul(hat) pl. sz@r párkapcsolat..., a munkahelyén nem tud előrébb jutni, rosszak/felszinesek az emberi kapcsolatai...nem tud/nem akar/nincs igénye normális párkapcsolatot kialakítani, megelégszik az egyéjszakás rib@ncokkal...és még sorolhatnám...
És most lehet itt engem ostorozni a véleményem miatt..., de ki kell, hogy ábrándítsalak titeket...ez nem (csak) az én véleményem...ez tény...az EQ fejlettséghez hozzá tartozik az erkölcsi igény is...
De a jó hír, hogy ezt lehet fejleszteni, de ezt igazán akarni is kell...a fejlődést...
És elég kemény munkával jár, de aki tesz érte, annak sikerül;)
Ostorozni nem akarlak, de kitartok amellett, hogy egy-egy alkalmi d*gás nem jelent fejletlenséget, de még az erkölccsel sem ütközik. Abban talán még egyetértenék, hogy nem mindegy kivel és hogyan történik. Pl leszopagom magam egy ismeretlenne la sikátorban, ismerőssel, prostival stb (bár nekem ezekkel snincs semmi kifogásom:).
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!