Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki számít érzelmileg fejlettnek?
kitöltöttem ezt az idióta tesztet mert nem tudtam miről beszélsz. ez akkora baromság mint egy ház. az embereknek túl sok a szabadidejük. vissza kéne hozni az ipart és a mezőgazdaságot, és élböl nem lenne ennyi fölös energiájuk az embereknek, hogy ekkora marhaságokat találjanak ki. és ugyan ez a véleményem a BMI-ről. az is egy marhaság.
L/18
Nekem az IQ-m fontosabb mint az "EQ"-m...
Az "EQ"-t kb le is szarom.
83% 00:15-ös...végre egy ember, aki felfogja, mit kérdezek:D Köszönöm!:D:)
Amúgy meg senkit nem érdekel, hogy "neked" mi a fontos...:D
Ezt nem te döntöd el, hogy mi határozza meg az emberi kapcsolataidat...
Ezek után elárulod, neked mennyi is az EQ-d? :D
utolsó
Az EQ-t nem a szexuális életben mérik.. Egyáltalán nem.
Mindennapi tevékenységek elvégzésének módját nézik meg. Hogy hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben. Így jóval életszerűbb, mint az IQ, amely inkább mér "IQ'-t, mint intelligenciát.
Az emocionálisabb egyéneknek ált. magasabb az EQ-juk persze. De inkább azt mondanám, hogy a közösséghez, más emberekhez való viszonyt mérik vele.
na akkor egy kicsit finomítva:
az érzelmi intelligencia szerintem abban ütközik ki, hogy az ember hogyan viszonyul az embertársaihoz, napi kapcsolataihoz satasata..
az egy éjszakás kalandok gyakoriságának mértékegysége a pillanat/kangörcs.. nem sok köze van se iq-hoz se eq-hoz..
természetesen egy érzelmileg fejlett emberke ritkán bonyolódik egy éjszakás kalandokba.. bár most hogy mondod a fene tudja.. XD
de különben meg ne foglalkozz olyannal, akit nem érdekelsz komolyan.. ennyi..
Basszus...mondom, hogy nem rólam van szó:D
Nem akarok senkivel se lefeküdni...:D
Csak olvastam egy könyvet..., ami érintette ezt a témát...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!