Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki számít érzelmil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki számít érzelmileg fejlettnek?

Figyelt kérdés
Kire mondjátok azt, hogy az érzelmi intelligenciája fejlett? Szerintetek egy olyan személyre elmondható, hogy fejlett emocionálisan, akinek egyéjszakás kalandra van igénye? Mert szerintem nem...Mert ha valaki fejlett, akkor az ellenkező nemben nem csak egy p*nát/f@szt lát...szóval nem csak szexuális "segédeszközt" lát...hanem a társát (kellene keresnie, látnia)
2010. aug. 15. 23:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

kitöltöttem ezt az idióta tesztet mert nem tudtam miről beszélsz. ez akkora baromság mint egy ház. az embereknek túl sok a szabadidejük. vissza kéne hozni az ipart és a mezőgazdaságot, és élböl nem lenne ennyi fölös energiájuk az embereknek, hogy ekkora marhaságokat találjanak ki. és ugyan ez a véleményem a BMI-ről. az is egy marhaság.

L/18

2010. aug. 16. 00:15
 22/48 anonim ***** válasza:

Nekem az IQ-m fontosabb mint az "EQ"-m...

Az "EQ"-t kb le is szarom.

2010. aug. 16. 00:16
 23/48 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy az a teszt nekem az Asperger-szindrómásokhoz hasonló eredméynt adott ki :D
2010. aug. 16. 00:16
 24/48 A kérdező kommentje:

83% 00:15-ös...végre egy ember, aki felfogja, mit kérdezek:D Köszönöm!:D:)

Amúgy meg senkit nem érdekel, hogy "neked" mi a fontos...:D

Ezt nem te döntöd el, hogy mi határozza meg az emberi kapcsolataidat...

2010. aug. 16. 00:19
 25/48 anonim ***** válasza:

Ezek után elárulod, neked mennyi is az EQ-d? :D

utolsó

2010. aug. 16. 00:19
 26/48 anonim válasza:
39%

Az EQ-t nem a szexuális életben mérik.. Egyáltalán nem.

Mindennapi tevékenységek elvégzésének módját nézik meg. Hogy hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben. Így jóval életszerűbb, mint az IQ, amely inkább mér "IQ'-t, mint intelligenciát.

Az emocionálisabb egyéneknek ált. magasabb az EQ-juk persze. De inkább azt mondanám, hogy a közösséghez, más emberekhez való viszonyt mérik vele.

2010. aug. 16. 00:21
 27/48 A kérdező kommentje:
Én nem csinálam ilyen tesztet..., de egy pszichológus barátom azt mondta, hogy eléggé fejlett vagyok érzelmileg...!
 28/48 anonim ***** válasza:

na akkor egy kicsit finomítva:

az érzelmi intelligencia szerintem abban ütközik ki, hogy az ember hogyan viszonyul az embertársaihoz, napi kapcsolataihoz satasata..

az egy éjszakás kalandok gyakoriságának mértékegysége a pillanat/kangörcs.. nem sok köze van se iq-hoz se eq-hoz..

természetesen egy érzelmileg fejlett emberke ritkán bonyolódik egy éjszakás kalandokba.. bár most hogy mondod a fene tudja.. XD

de különben meg ne foglalkozz olyannal, akit nem érdekelsz komolyan.. ennyi..

29/48 A kérdező kommentje:

Basszus...mondom, hogy nem rólam van szó:D

Nem akarok senkivel se lefeküdni...:D

Csak olvastam egy könyvet..., ami érintette ezt a témát...:D

2010. aug. 16. 00:22
 30/48 anonim ***** válasza:
Hát nekem az EQ 47. Elméletileg egy érzéketlen ember vagyok. És ez így is van.
2010. aug. 16. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!