Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki számít érzelmileg fejlettnek?
Egy magas érzelmi intelligenciájú ember is él át az élete során számára 'megalázó' eseteket. Ahol nem úgy cselekszik, ahogyan kéne.
De épp ezért magas az EQ-ja, mert tudja, hogy az nem ő volt. A pillanat ereje.. stb.
Annak, hogy valaki alkalmi dugasokra vagyik semmi koze az eq-hoz.
En inkabb azt mondanam az a srac akinek magas az eq-ja lehet ra tudna venni egy lanyt 1 ejszakara aki egyebkent nem vevo erre.
Meg nem teszteltem le az eq-m, de nem is nagyon merem mert tudom a beka s.gge alatt van (iq szinten). Ugy erzem jobb nem tudni.
21F
Magas érzelmi intelligenciával könnyű csajozni,talán azért csinálja az ismerősöd.Azonnal látja a csajokon,hogy kiféle-miféle,milyen dumával indítson,hogyan férkőzzön a bizalmába-bugyijába.
Én is töltöttem ki ilyen tesztet elég magas lett,míg az IQ-m átlagos.
Én voltam az első, ill. aki nem értette sokadszorra sem a kérdést.
Megcsináltam az EQ tesztet, 60 agybeteg kérdés volt, 27 lett az EQ-m. Az jó nem? :)
Szerintem se ugyan azt a tesztet töltöttétek ki...
Én is azt csináltam, ahol a 47 az átlagos...nekem 50 lett:D
Szóval menő vagyok (H) :D
00:41
Nem arra célzotam, hogy akinek magas az eq-ja az egy szoknya vadász, hanem hogy nagyon jó a beszélőkéje. Az eq a név ellenére messze nem csak az érzelmekről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!