Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás lányok,kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás lányok,kellene nektek egy szakmunkás fiú?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 05:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
46%
:-) Örülök hogy nem ragadtál meg bölcsészként ..szakosodást merre tervezed ?
2021. jan. 27. 10:25
 32/50 anonim ***** válasza:
46%
Andiologusokat látogattuk egyiket másik után édesanyámmal majd egy 40 férfi orvos 6 orvost elfogyasztva meggyógyította édesanyámat ..el tudod hinni micsoda örömet tud okozni egy orvos aki érti is a szakmáját ..pedig pár prof ..osztályvezetőt stb végig jártunk vele
2021. jan. 27. 10:28
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Volt tanulatlan barátom, soha többet. Én elhittem, hogy ez a kis különbség nem jelent gondot, hát tévedtem. Egy életre elég volt.
2021. jan. 27. 10:41
 34/50 anonim ***** válasza:
10%
Mocskos alkoholista PSZF ..est nem egyet ismertem ...nem a diploma tette embert ...
2021. jan. 27. 10:52
 35/50 anonim ***** válasza:
91%

17: Kettő dolog jutott eszembe a videót megnézve, illetve a második az egy érzés inkább.

1. Nem akarom védeni* az akkori diákokat akik a felsőoktatásban koptatták a padokat, de egy ilyen felmérést lehet úgy is prezentálni, hogy megvágjuk/filterezzük és bemutatjuk a rossz válaszokat. Igen, volt 1-1 jó válasz is elvétve, de ez lehet elfogult videó is. Egy komolyabb cég statisztikai felmérésére lennék igazán kíváncsi! :)

2. Masszív szekunder szégyen(érzet)! :( :)

Persze messziről jött ember azt mond amit akar, de ezek a kérdések számomra tök alapnak tűntek. Jó, nekem mázlim volt töri érettségin, mert behúztam anno a(z akkori) kedvenc témámat, a hidegháborút. Daráltam, csak daráltam, úgy kellett a tanároknak lelőni engem. :D (Így azért az előzményekkel nagyjából tisztában voltam) Lehet most 'bekérdeznének egy korábbi eseményről, akkor csak "őőőznék" én is. Én még az ezredforduló előtt érettségiztem, meh... :D

*Nem vagyok elfogult, nem rendelkezem diplomával. :)

2021. jan. 27. 11:02
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sosem volt nálam alacsonyabb végzettségű párom, a férjem is diplomás. Mindkettőnknek van doktori fokozata. Jól van ez így. Mégis mi a fenét csinálnék egy szakmunkással? De a fő kérdés, hogy te miért rugózol folyamatosan ezen a kérdésen? Őszintén miért akarsz diplomás párt mindenáron? Miért lenne az neked jó? Komolyan nem értem, miért ilyen fontos ez neked. Láthatod, hogy nem kellesz a diplomás nőknek, hiszen már az 1000. ilyen kérdést írod ki. Lépj tovább. Keress magadhoz való lányt. Jobban jársz. Vagy szerezz egy diplomát. Hiszen az szerinted mindenkinek megy. Hajrá.
2021. jan. 27. 11:07
 37/50 anonim ***** válasza:
46%

19: Feel u!

Én sosemnem mertem elmondani senkineksemnem, hogy enyhe diszlexiás vagyok! :D

Elvégeztem pár tesztet és azok is visszaigazolják sajnos, de igyekszem helyesen írni és olvasni. Hála az égnek, tényleg "lájtos" nálam ez a "skill". :D

2021. jan. 27. 11:10
 38/50 anonim ***** válasza:
97%
36 vagyok. Az jutott eszembe, hogy talán ezek a kérdések egy bizonyos lányról szólnak. Nem kellettél egy diplomás lánynak és ahhoz gyártasz ideológiát, miért kellhettél volna neki. Kár, hogy attól még nem akar téged. Esetleg a gyerekkori szerelmed továbbtanult, te pedig nem és teljesen természetes módon elváltak útjaitok, hiszen különböző irányt vett az életetek. Ami azonos iskolázottság esetén is bőven előfordul. Bárhogy is van, fel kellene dolgozni. Akkor is, ha csak frusztrál, hogy nincs diplomád. Tegyél ellene, vagy elégedj meg a helyzeteddel, de ez a vergődés szánalmas.
2021. jan. 27. 11:12
 39/50 anonim ***** válasza:
94%

@36Mert műveletlen párt gondolom nem szeretne maga számára ..de akkor nem értem magával szemben miért rest ..Miért nem tanul ?

Ráadásul ott megismerhetné párját is

2021. jan. 27. 11:16
 40/50 anonim ***** válasza:
51%
Anonim oldal itt leírom máshol szégyellem képemet ... [link]
2021. jan. 27. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!