Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás lányok,kellene nektek egy szakmunkás fiú?
17: Kettő dolog jutott eszembe a videót megnézve, illetve a második az egy érzés inkább.
1. Nem akarom védeni* az akkori diákokat akik a felsőoktatásban koptatták a padokat, de egy ilyen felmérést lehet úgy is prezentálni, hogy megvágjuk/filterezzük és bemutatjuk a rossz válaszokat. Igen, volt 1-1 jó válasz is elvétve, de ez lehet elfogult videó is. Egy komolyabb cég statisztikai felmérésére lennék igazán kíváncsi! :)
2. Masszív szekunder szégyen(érzet)! :( :)
Persze messziről jött ember azt mond amit akar, de ezek a kérdések számomra tök alapnak tűntek. Jó, nekem mázlim volt töri érettségin, mert behúztam anno a(z akkori) kedvenc témámat, a hidegháborút. Daráltam, csak daráltam, úgy kellett a tanároknak lelőni engem. :D (Így azért az előzményekkel nagyjából tisztában voltam) Lehet most 'bekérdeznének egy korábbi eseményről, akkor csak "őőőznék" én is. Én még az ezredforduló előtt érettségiztem, meh... :D
*Nem vagyok elfogult, nem rendelkezem diplomával. :)
19: Feel u!
Én sosemnem mertem elmondani senkineksemnem, hogy enyhe diszlexiás vagyok! :D
Elvégeztem pár tesztet és azok is visszaigazolják sajnos, de igyekszem helyesen írni és olvasni. Hála az égnek, tényleg "lájtos" nálam ez a "skill". :D
@36Mert műveletlen párt gondolom nem szeretne maga számára ..de akkor nem értem magával szemben miért rest ..Miért nem tanul ?
Ráadásul ott megismerhetné párját is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!