Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok miért nézik le az építőipari szakmunkás fiúkat?(Kőműves,Ács,Festő stb)Nekem is volt már kőműves barátom és nagyon rendes ember volt. Sok lány ismerősöm mondta már,hogy ilyen melós emberekkel biztos nem bújnának ágyba.
Figyelt kérdés
Valóban a legtöbb lány így gondolkozik?Mindenkinek csak a diplomás úri ficsúrok kellenek?A melós meg egy megvetett kiközösített semmirevaló alárendelt egyén?2020. aug. 25. 18:03
2/20 anonim válasza:
Nem. Én kifejezetten szeretem azokat a pasikat, akik nem rettennek el attól, ha fel kell rakni egy polcot, vagy ásni kell egy gödröt. Végül is az lenne a cél, hogy a férfi nálam férfiasabb legyen...
3/20 anonim válasza:
Nem nézem le őket ha amúgy kultúráltak és értelmesek.
4/20 anonim válasza:
de azért össze is jönnétek velük?
6/20 A kérdező kommentje:
Létezik olyan,hogy egy orvosnő beleszeret és feleségül megy egy vízvezeték szerelőhöz akinek még érettségije sincs?
Családot alapítanak és élnek míg meg nem halnak?
2020. aug. 25. 18:35
7/20 anonim válasza:
Barátnőm diplomás grafikus Pesten én pedig egyszerű villanyszerelő vagyok, eddig nem volt ebből probléma. Sőt néha még viccelődünk is vele, ugyanúgy mint a nő vs. férfi dolgokkal. :D
8/20 anonim válasza:
Anyukámnak 2 diplomája van apukámnak érettségije se csak egy szakmunkása, 20 éve együtt vannak.
9/20 anonim válasza:
Nem nézem le a kétkezi munkásokat, és igen, össze jönnék velük. Nem nagyon érdekel az ember foglalkozása addig, ameddig értelmes, és tud helyesen írni.
10/20 anonim válasza:
A legtöbb szakmához kell érettségi. Még egy eladónak is kell, de lassan már a takarítónőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!