Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok miért nézik le az építőipari szakmunkás fiúkat?(Kőműves,Ács,Festő stb)Nekem is volt már kőműves barátom és nagyon rendes ember volt. Sok lány ismerősöm mondta már,hogy ilyen melós emberekkel biztos nem bújnának ágyba.
Eladóknak tuti kell. Én is az vagyok(egyéb mellett) és nekem is kellett hozzá.
Csak egy bunko csaj aki lenezi oket. Ok is tudnak normalisak lenni. Ez pont olyan amikor egy csavo leerettsegizett meg sok diplomat szerzet kozbe egy nagykepu taho fa.sz akit senki nem szeret. En pl nem acs vagy komuves vagy hasonlo szakot vegeztem, hanem van tobb diplomam de en szeretem csinalni az acskodast es komuveskedest mivel falun lakok :) Nyaron altalaban minsig van ilyen melo ahova ellehet menni seged munkasnak suliskent is.
Tobbre kellene oket tartani.. egy szinten az orvosokkal. Ha ok nincsenek kb nincs semmi sem.
Mellesleg lanyok egy komuves eleg jol keres. 15k ft/ nap szep osszeg. :)
A sötét, golddigger, "instapitcha" nők nézik le - nekik kell egyből milliárdos, meg orvos (persze ő maguk meg max. bolti eladók). Normális, értelmes nő az embert nézi, nem a szakmáját.
Speciel felsőfokú végzettségem van, de diplomás társaim nagy részére 1 Ft-ot nem bíznék rá annyira megbízhatatlanok, míg sok szakmunkás emberileg, megbízhatóságban messze lepipálja őket. Aki a melósokat nem becsüli az egy f.szkalap, semmi sem épülne, nem lenne mit enni-inni ha a kétkezi melósok, földművesek nem lennének.
Nekem inkább az a bajom velük, hogy mostanság már csak az megy szakiskolába, aki máshova nem jutott be, szóval nem a legműveltebb, legokosabb emberek.
Szóval nem az a baj velük, hogy kétkezi munkát végeznek, hanem hogy nagy részük segg...
17-es.Légy szíves ne vádolj hazugsággal.Amit írtam az szó szerint így van.
18-as.Te vagy egy bunkó seggfej ha ilyen kijelentéseket teszel.A te szüleid,nagyszüleid közül senki nem volt szakmunkás?Ők is seggfejek voltak?Szégyelld el magad.
Én direkt nem általánosítok, te meg szelektíven olvasol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!