Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás lányok,kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás lányok,kellene nektek egy szakmunkás fiú?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 05:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%
Valahogy nem ált rá a fejem analitikus matematikára fősulin ..dif.int. halmaz elméletek ..határérték számításnál ..mondtam azt jó nekem dohánybolt amit szüleim rám hagynak ..kínlódjon ezzel a Dalai láma ..szerintem egy diplomás bérét itt is megkeresem ..de nem hagy nyugodni, hogy egyszer azért egy gazdaság menedzsment képzést elvégezek ..magamért ..
2021. jan. 27. 08:18
 12/50 anonim ***** válasza:
86%
Nem az értelmi szinttel van itt a baj, hanem amikor a kétkezi munkás cseszteti a diplomást.
2021. jan. 27. 08:22
 13/50 anonim ***** válasza:
71%

12-es:

Ez fordítva is jelenség.

2021. jan. 27. 08:24
 14/50 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom ...kisebbség rendűségi érzésről amik bennük van..teszi frusztrálttá értelmiséggel szemben.Én meg mindig kitartásukat szerettem diplomásoknak, szorgalmukat,de ha láttad Tomcat műveltségi tesztjét ELTE Corvinus BGF hallgatókkal nem garantálja azt hogy műveltség is járul a tudáshoz ...Ha elengedünk egy golyós tolat a Hold állva ...Karl Marx Marx Károly ..Mikor kezdödött a III VG háború vagy én fősulimon mikor VG órán tanultuk BP miért ekkora Víz fej ..ország többi városához képest és 1919 Trianon nem jutott többség eszébe Pozsony stb elcsatolása ..akkor kicsit megdöbbentem hova kerültem
2021. jan. 27. 08:38
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
II VG ...Bocsi kicsi hibákért de aki ezt belőtte 1800 évekre :-) BME én na az csúcs volt
2021. jan. 27. 08:40
 16/50 anonim ***** válasza:
0%
Cseh országot milyen tenger szegélyezi ? És komolyan gondolkoztak rajta BGF es hallgatok és nem küldték el riportert melegebb éghajlatra ...
2021. jan. 27. 08:46
 17/50 anonim ***** válasza:
41%
2021. jan. 27. 08:49
 18/50 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez kortól is függ. A párom barátaitól gyakran hallottam, hogy mi nem csinálunk semmit az egyetemen, milyen jó dolgunk van, neki meg lerohad a karja a kétkezi munkájától, miközben szimpla lustaság miatt az OKJ-t sem fejezte be, amit elkezdett. Így fiatalon inkább keresek olyan párt, aki tudja mit jelent az egyetem, tudja hogy egy vizsgaidőszak nem abból áll, hogy csak otthon ülök és néha olvasgatok stb.

Később biztosan nem zavarna így az eltérés. Pláne, hogy olyan végzettségem lesz, ami jóformán egy OKJ-s képzés diplomás változata, így a munkatársaim sem lesznek mindannyian diplomások, a munkakör mégis szinte ugyanaz.

2021. jan. 27. 08:49
 19/50 anonim ***** válasza:
26%
Diszlexiásként éppen eleget csesztettek gyerek koromba hogy undort kapjak oktatástól sajnos írásomon mai napig tetten érhető,(innen is ered egy nagy fokú kisebbségi érzés bennem sajnos mindig kételkedtem saját képességeimben) de így is elvégeztem szakközepet 4 es átlaggal és szereztem mellé még 3 szakmát ..közgazdasági és informatika mellé még Reklám szakmát ...Utána elkezdtük HJF en egy gazdaság menedzsment szakirányt..de jött édesapám halála 26 évesen :-( amit akkor hagytam ott mindent ..munkámba temetkezve vészeltem el 33 éves koromtól meg napi 12 órákat dolgozók ma már megtehetném alkalmazott dolgozón helyettem boltomba ..és végezem a sulit ..de magamon kívül már egy negyvenes diplomás miért is lenne fontos talán bebizonyítani azoknak akik hülyének könyveltek el 6 évesen hogy többszörösen túl teljesítettem őket is ..tanári 200 nettójukat megmosolyogva
2021. jan. 27. 09:17
 20/50 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy a tanároknak katasztrófa a fizetése, nem lesznek túlteljesítve, csak azért, mert többet keresel.
2021. jan. 27. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!