Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti leginkább csak így jönnétek össze valakivel?
Ha valami folytán egy közösségbe(iskola, munkahely,
baráti társaság, ismerős ismerőse) kerültök valakivel akivel először kötetlenül barátilag megismeritek egymást és majd utána alakulnak a dolgok.Ti csak így jönnétek össze valakivel?Vagy adnátok esélyt egy olyan pasinak aki például egy parkban odajönne hozzátok és leszólítana?

Adnék esélyt, ha lennének manapság ilyen férfiak. :D
Mindig is ilyen szituációra vágytam titkom, hogy random a semmiből valaki odajön hozzám, mert szimpatikusnak talál. Jól esne és örülnék a kezdeményezésnek.

Én sosem jöttem még össze így senkivel (csak két alkalmi kapcsolatom volt, egy társaságból úgy, hogy ismertem őket, aztán szép csendesen összejártunk)
Kapcsolatom sosem lett úgy, hogy “valakinek a valakije”. Totál random, “idegenekkel” randiztam mindig is Tinderről

Mondjuk szerintem aki most a párod vagy a barátod, Ő valamikor idegen volt.
Szerintem ha nekem is szimpi lenne tuti adnék neki egy esélyt.

Volt egy-két ilyen randim, de minden alkalommal kiderült aztán, hogy semmi közös nincs bennünk. Szóval megértem ha valaki nem hajlik erre. Az hogy valaki külsőre bejön pont egy dugásra elég.
A férjem egy barátom barátja volt amikor megismertem, nyilván így adott hogy hasonló társaságokban mozgunk, van bennünk sok közös.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!