Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hassak a barátnőmre?
Annyit változunk a másik mellett, külsőre is, pláne egy hosszabb kapcsolatban. A vállig érő hajam is megnőtt a fenekemig, a frufrum is lenövesztettem. A megismerkedésünkkor pont 2 hónapig rézvörös volt a hajam, előtte és utána középvörös. Egy ideig mondta a párom, hogy tetszett neki a rézvörös, meg a rövid haj jobb lenne, mert amúgy is ráfekszik meg hosszú, de ma már azt mondja, hogy le ne vágassam. Amiatt is szólt, ha túl erős színűre festettem a hajam, de én úgy érzem meg kellett élnem ezeket az időszakokat.
Azt a tanulságot akartam levonni, hogy nekem is elmondta a párom, hogy mi hogy tetszene neki jobban. És nyilván szeretnék neki tetszeni, de például a hajam hossza az nem vita tárgya. Megbántam, mikor anno rövidre vágattam a hajam, évekig tartott, mire megnőtt. A frufrum is pár éve lenövesztettem, mert én is megkaptam, hogy nagy a homlokom és emiatt KELL, de macerás volt és ÉN nem is szerettem. Így tetszem magamnak frufru nélkül, hosszú hajjal. Így tudok önbizalmat sugározni és ettől leszek vonzó, nem a hosszú, vagy épp vállig érő hajamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!