Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján elmondjam a legjobb barátnőmnek, hogy a pasija valszeg egy ugyanolyan keresztnevű lánnyal csalja? Vagy inkább maradjak ki ebből? A legjobb barátnőmről van szó.
Szüleimtől távol van a munkahelyem, és hazautaztam karácsonyra. Egy kollégám (férfi) vitt autóval, hisz ő is a környékről származik.
Beszélgettünk, és meséltem neki, hogy a legjobb barátnőm is egy ideig ott dolgozott, ahol mi. De aztán nem hosszabbítottak neki szerződést, és nekem ez legalább annyira rossz volt, mint a barátnőmnek. Viszont ott dolgozása legvégén megismert valakit a munkahelyünkön, és bár elbocsátották, ők kapcsolatba kezdtek, és most is abban vannak.
Belekérdezett ebbe a sztoriba a kollégám, és arra jutottunk, hogy nem emlékszik a barátnőmre. Talán látta, talán arcról ismerős lenne, de nem ismeri. (Sok százan vagyunk a munkahelyünkön, szóval nem ismer mindenki mindenkit.)
Aztán mondtam a barátnőm pasijának a teljes nevét, aki viszont most is ott dolgozik, meg a külsejét is jellemeztem pár szóval, kérdeztem, őt esetleg ismeri? Erre mondta a kollégám, hogy igen, sőt, gyakran dolgoznak együtt. Nocsak, véletlen egybeesés.
Mondta a kollégám, hogy ő (a barátnőm pasija) mindig egy bizonyos (itt mondott egy női nevet, a barátnőm keresztnevét) -ről beszél. Mondom igen, hát az a legjobb barátnőm!
De most arra gondoltam, hogy ugyan melyik pasi beszél a barátnőjéről olyan kollégának, akivel nem barátok? Mert hogy ők nem haverok, kizárólag kollegális viszonyban vannak. Egy ilyen ismerősnek semelyik férfi nem emlegeti a csaját. Tehát akkor lehet, hogy szeretője van, persze ugyanazzal a keresztnévvel, mint a barátnőmet ahogy hívják.
1. mi közöd hozzá mit foglalkozol te mások intim magánügyeivel?!
2. ha a magánéletéről említést tesz a kollégájának, a párja nevét említi, nem biztos, hogy intimitásokat is közöl. Lehet, összefutottak a munkahely közelében és bemutatta a kollégának.
3. Rendkívül kártékonyak tudnak lenni az ilyen képzelgő szarkeverők, mint te. "Biztos nem ugyanaz a nő, csak a nevük egyezik; miért mondja el a kollégájának, ha csak kollégája... stb. Ja!
Én ebből arra gondolok, hogy a barátnődről beszél neki.
Nem értem, hogy kombinálod bele, hogy biztos másvalaki.
Mindenki a rossz hír vivőjét gyűlöli.
Maradj ki ebből.
A párjáról nem beszél, de a szeretőjéről meg igen? Ezt hogy sikerült összehozni?
Te vagy nagyon durván összeesküvés-elmélet függő vagy vagy baromi rosszindulatú, szarkeverő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!