Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rossz hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha rossz hatással van rá az egyik barátnője, és nem akarom, hogy barátkozzanak?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy nagyon jól nevelt, csendes lány, nem káromkodik, nem pasizik, én voltam neki az első, előttem nem is volt más barátja, max csak randiig jutott, nem szolizik, nincs tetkója, nem bulizik. Nekem ő az ideál nő. Az egyetlen dolog amiről nem tudom leszoktatni, az a sminkelés. Na mindegy, mikor megismerkedtünk volt neki egy barátnője, aki egy ribi, minden hétvégén más pasival volt, erkölcstelen életet élt. Nem örültem, hogy vele barátkozik, mert féltem a barátnőmet is beleviszi a rosszba. Volt hogy elmentek bulizni, és részegen jött haza, mert a barátnője rábeszélte, hogy csak mégegyet, nem lesz baj.... aztán egyszer csak összevesztek valamin, 2 évig nem beszéltek. Örültem neki, hogy megszabadultunk egy ilyen erkölcstelen riherongytól, aki csak kihasználta a barátnőmet. Most a napokban valahol összefutottak, és beszéltek pár szót, és úgy döntöttek meg kéne beszélni az akkor történteket, mert mindketten csak megsértődtek, de nem lett lezárva rendesen. Na ez ilyan jól sikerült, hogy azóta megint tartják a kapcsolatot. Hála az égnek most szórakozóhelyek nincsenek, de félek amint kinyitnak, újra elrángatja majd, és leitatja... nem örülök neki, hogy újra barátkozik vele, az a lány csak kihasználja és beleviszi minden rosszba. Mit tehetnék, hogy észrevegye, nem jó emberrel varátkozik?
2021. jan. 11. 15:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy.

24 évesen kell bulizni bkter. Az, hogy te besavanyodtál 32 éves létedre, elég szomorú, de az én 36 éves párom is néha olyan bulikban köt ki a (44 éves, kétgyerekes apuka) kollégájával, hogy a hajam égnek áll :D

Nem isszák magukat le, nem csajoznak, csak mikor elmeséli... OMG.

2021. jan. 11. 18:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Gyorsan vedd el, hogy még jobban rá tudj telepedni...
2021. jan. 11. 19:02
 23/24 noone91 ***** válasza:
3%

Valahol megértem az aggodalmad, de igaza van az előttem szólóknak is, nem uralkodhatsz.

Lehet betegen hangzik a dolog, de ha meg akarod óvni a másik csajtól - akiről egyébként a leírás alapján én sem gondoltam semmi jót, igaz, ettől lehet egy marha intelligens csaj - akkor bizony el kell kapnod őt. Igen, a barátnőd, barátnőjét. Na erre jön majd a minusz. :)

29F

2021. jan. 11. 19:16
 24/24 anonim ***** válasza:
94%
24-es, jelentettelek. Így beszélni egy másik emberről akit nem is ismersz.. na, te vagy a legalja mindennek. Esküszöm, inkább legyek bármi más, mint olyan "nemes és tiszta lelkű" mint te...
2021. jan. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!