Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy van az, hogy szakítás után a nő teljesen kivirágzik? Akkor rossz volt a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Vegulis mindegy hogy ferfi, vagy no, csak van egy baratnom, aki 5 ev utan szakitott a parjaval, es az addig mufurc, besavanyodott no teljesen megvaltozott, kiviragzott, sokkal szebb, kisimultabb, egyre sikeresebb?

Akkor ezek szerint a kapcsolat rossz volt? Letezik, hogy egy kapcsolat ennyire hatassal lehet rank?

2021. jan. 10. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik.
2021. jan. 10. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem is az egész kapcsolat, de a végén szomorú volt, értéktelennek érezte magát stb. Én is kivirágoztam a válásom után, és a volt férjem is, hiába tiltakozott, hogy nem így van, neki is jót tett. Nagy szerelemnek indultunk,de az évek alatt szétcsúsztunk és boldogtalanok voltunk egymás mellett. Örülök, hogy elég bátor voltam lépni. Utána jobb lett az önbecsülésem.
2021. jan. 10. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Mindkét szakításom után kivirágzottam, annyira katasztrófa volt mindkét pasi.

Ők pedig ki voltak borulva, miután szakítottam. Egyik öngyi akart lenni.

2021. jan. 10. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

Persze.

Nekem is volt egy elég mérgező kapcsolatom. Mikor vége lett, a munkahelyemen néhányan megjegyezték, hogy ki vagyok virulva.

2021. jan. 10. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is iylen a jelenlegi kapcsolatom, csakhogy én nem válok, viszont az elmúlt egy-két évben már nem foglalkozom a házasságom és a férjem hülyeségeivel. Tornázok, fogyok, szépülők, magamra koncentrálok, nem rá és ugyanúgy kivirágzok a nem túl jó kapcsolatomban. Még messze van a vége és nem is tudom mi lesz a vége, de most jobban érzem magam.
2021. jan. 10. 11:21
 6/8 Alessandro10 ***** válasza:
21%

Az én feleségem a kapcsolatunk közben virágzott ki, majd miután kicsinosodott és anyagilag stabil lett,máris úgy érezte magát mint egy huszonéves királynő és elhagyott. 😁

40 évesen jutott eszébe kiélni magát.

Nem kell neki se a gyereke, se a férje, inkább szórakozik.

De miért is ne tehetné meg?!

1 élete van.

2021. jan. 10. 11:33
 7/8 A kérdező kommentje:

5-os, miert nem valsz el?

Nem lenne sokkal jobb ugy?

2021. jan. 10. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Van, aki dacbol.
2021. jan. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!