Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rossz hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha rossz hatással van rá az egyik barátnője, és nem akarom, hogy barátkozzanak?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy nagyon jól nevelt, csendes lány, nem káromkodik, nem pasizik, én voltam neki az első, előttem nem is volt más barátja, max csak randiig jutott, nem szolizik, nincs tetkója, nem bulizik. Nekem ő az ideál nő. Az egyetlen dolog amiről nem tudom leszoktatni, az a sminkelés. Na mindegy, mikor megismerkedtünk volt neki egy barátnője, aki egy ribi, minden hétvégén más pasival volt, erkölcstelen életet élt. Nem örültem, hogy vele barátkozik, mert féltem a barátnőmet is beleviszi a rosszba. Volt hogy elmentek bulizni, és részegen jött haza, mert a barátnője rábeszélte, hogy csak mégegyet, nem lesz baj.... aztán egyszer csak összevesztek valamin, 2 évig nem beszéltek. Örültem neki, hogy megszabadultunk egy ilyen erkölcstelen riherongytól, aki csak kihasználta a barátnőmet. Most a napokban valahol összefutottak, és beszéltek pár szót, és úgy döntöttek meg kéne beszélni az akkor történteket, mert mindketten csak megsértődtek, de nem lett lezárva rendesen. Na ez ilyan jól sikerült, hogy azóta megint tartják a kapcsolatot. Hála az égnek most szórakozóhelyek nincsenek, de félek amint kinyitnak, újra elrángatja majd, és leitatja... nem örülök neki, hogy újra barátkozik vele, az a lány csak kihasználja és beleviszi minden rosszba. Mit tehetnék, hogy észrevegye, nem jó emberrel varátkozik?
2021. jan. 11. 15:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

"Ő 24 éves, én 32. 4 éve vagyunk együtt."

Egy újabb bizonyíték, hogy a tini kor nem ott ér véget, amikor betölti valaki a 18-at, hanem amikor leteszi a tini szokásokat.

Bár ez nem annyira tini, inkább úgy bánsz vele, mintha az apja lennél

2021. jan. 11. 16:40
 12/24 anonim ***** válasza:
92%

Mit tegyél? Semmit, mert nem az apja vagy, bár úgy viselkedsz. Na, ezért vagyok a nagy korkülönbség ellen. Ő még fiatal, hadd éljen, hát mikor máskor? 2 gyerek mellett kéne?

Amit már gondolom megtettél, hogy elmondtad a véleményed. Mint pár, ennyi jogosultságod van egy másik emberi lény felett, aki nem a tulajdonod.

Az meg, hogy nem sminkelhetne, mert tiltod hát.. téged minősít. Elég beteg, kontrollmániás egyéniség az ilyen, mit ne mondjak.

2021. jan. 11. 16:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki fiatal, nem hiszem, hogy k_rvaként kéne viselkednie, meg úgy beszélni mint egy kocsisnak... de mindegy, látom itt ez a divat.
2021. jan. 11. 17:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a krva viselkedés, hogy elmegy bulizni, és alkoholt iszik? Szaúd-Arábiában érzed magad?
2021. jan. 11. 17:13
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem az, hanem ahogy ott kelletik magukat a pasiknak. Meg aznap este megismert férfiakkal lakásra mennek... meg káromkodnak, csöcse, pinája kint, stb. hát bocs, hogy én nem egy ilyet akarok magamnak feleségnek.
2021. jan. 11. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sajnálom ezzel az oldallal kapcsolatban, hogy a barátnődhöz hasonló szerencsétlen embereket nem lehet figyelmeztetni arról, hogy milyen emberekkel vannak együtt.
2021. jan. 11. 17:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Én elengedem bárhova, a bulizást se tiltottam meg neki soha. Csak mindig tudattam vele, hogy nem örülök neki. Sokkal jobban szerettem, ha kiállításra, előadásra ment az egyik csoporttársával, az való neki, nem az ilyen piálós, magamutogatós helyek..
2021. jan. 11. 17:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Menj el vele te is szórakozni, ha nem bízol benne.

"az való neki" Értsd már meg, hogy nem te döntöd el, hogy kinek mi való!

2021. jan. 11. 17:40
 19/24 A kérdező kommentje:
És akkor az mivel jobb, hogy látom, hogy részegre issza magát? Ez nekem nem szórakozás. Én is el szoktam járni haverokkal, munkatársakkal iszogatni, beszélgetni, de a hajnalig tartó bulizás már nem nekem való.
2021. jan. 11. 17:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet nem 8 évvel fiatalabb lánnyal kéne együtt lenni, hanem 28-30 évessel, akinek erre már nincs igénye. 24 évesen ez teljesen természetes.
2021. jan. 11. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!