Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rossz hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha rossz hatással van rá az egyik barátnője, és nem akarom, hogy barátkozzanak?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy nagyon jól nevelt, csendes lány, nem káromkodik, nem pasizik, én voltam neki az első, előttem nem is volt más barátja, max csak randiig jutott, nem szolizik, nincs tetkója, nem bulizik. Nekem ő az ideál nő. Az egyetlen dolog amiről nem tudom leszoktatni, az a sminkelés. Na mindegy, mikor megismerkedtünk volt neki egy barátnője, aki egy ribi, minden hétvégén más pasival volt, erkölcstelen életet élt. Nem örültem, hogy vele barátkozik, mert féltem a barátnőmet is beleviszi a rosszba. Volt hogy elmentek bulizni, és részegen jött haza, mert a barátnője rábeszélte, hogy csak mégegyet, nem lesz baj.... aztán egyszer csak összevesztek valamin, 2 évig nem beszéltek. Örültem neki, hogy megszabadultunk egy ilyen erkölcstelen riherongytól, aki csak kihasználta a barátnőmet. Most a napokban valahol összefutottak, és beszéltek pár szót, és úgy döntöttek meg kéne beszélni az akkor történteket, mert mindketten csak megsértődtek, de nem lett lezárva rendesen. Na ez ilyan jól sikerült, hogy azóta megint tartják a kapcsolatot. Hála az égnek most szórakozóhelyek nincsenek, de félek amint kinyitnak, újra elrángatja majd, és leitatja... nem örülök neki, hogy újra barátkozik vele, az a lány csak kihasználja és beleviszi minden rosszba. Mit tehetnék, hogy észrevegye, nem jó emberrel varátkozik?
2021. jan. 11. 15:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Leszoktatni bmeg, a kutyádról beszélsz?
2021. jan. 11. 15:58
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

Menj a szülő-gyerek rovatba.

Ugyanis a szülők szokták eltiltani a párjukat valaktől

2021. jan. 11. 15:59
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Leszoktatni???? A sminkelésről? Kinek képzeled magad? Elárulom, hogy attól, hogy összejött veled, még nem a tulajdonod.

"Volt hogy elmentek bulizni, és részegen jött haza" Ami azért rossz mert....? fiatal és jól érezte magát?

Egy mérgező beteg p*cs vagy, és remélem erre ő is hamarosan rájön.

2021. jan. 11. 16:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Elnézted a tini kategóriát?

A barátnőd (vélhetőleg) felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar-e sminkelni vagy kik a barátai. Nem tudom mit szólnál ha ő is megpróbálna bekorlátozni az olyan dolgokban ami nem felel meg a fejében elképzelt ideáloknak.

Ha az a másik lány annyira rossz lenne, biztos nem beszélnének most sem.

Egyébként tényleg, mennyi idősek vagytok? Csak mert bizonyos kor felett nincs mentség arra, hogy ilyen undorítóan és tiszteletlenül nyilvánulsz meg az olyan lányokról akik nem felelnek meg az ideáljaidnak.

2021. jan. 11. 16:16
 5/24 A kérdező kommentje:
Ő 24 éves, én 32. 4 éve vagyunk együtt.
2021. jan. 11. 16:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább fiatalon tapasztalja meg, úgy, hogy van mellette valaki, aki tapasztaltabb a dolgokban és tud rá vigyázni, hogy milyen részegnek lenni, úgy istenesen berúgni, mint 3 gyerekkel stb. Amúgy is, amikor részeg volt bántott valakit? Nem, ugye..

Nem a tulajdonod a lány. Nem Te találod ki, hogy mit szeretnél, hogy milyen legyen. Ha van egy pár hónap, amikor bulizósabb, akkor az az ő dolga, ameddig nem csal meg, és nem hazudozik, nem mondja le a közös programokat stb, addig nincs vele dolgod. Támogasd, hagyd kibontakozni. Fiatalok vagytok gondolom, hagyd, had keresse meg önmagát. És ha ehez nehányszor be kell rúgnia, akkor úgy..

2021. jan. 11. 16:19
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Akkor viszont pláne hagyd békén, elég nagy lány ahhoz, hogy eldöntse mit akar.
2021. jan. 11. 16:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az apja vagy az anyja vagy, hogy nevelni próbáld. Felnőtt nő, aki tud dönteni a saját élete fölött. Persze véleményed lehet, és ezt kultúrált módon, rendesen el lehet neki mondani, meg is beszélhetitek, lehet hogy belemegy, hogy ne legyen az ilyen estékből rendszer, de nyilván, ha ő szeretne menni, akkor nem tarthatod vissza. Néha had engedjen egy kicsit ki, érezze jól magát. Csak mert elmegy bulizni néha nem jelenti, hogy azért megy, hogy mással összejöjjön. Nem kell ilyeneket belelátni a dolgokba. Ha bízol benne, egyenlő félként kezeled, nem kéne ilyesmitől tartanod.
2021. jan. 11. 16:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Tökre úgy viselkedsz, mintha a lányod lenne, nem pedig a párod.
2021. jan. 11. 16:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy rá rossz hatással. Úgy beszélsz róla, mintha a lányod lenne. Mocskolódsz össze-vissza, csak mert a barátnője egy átlag fiatal csaj.

Szerintem ne cseszegesd, különben a végén még arra jön ra, hogy nem a megfelelő pasival van együtt. Ha neked komoly, érett nő kell, akkor keresgélj a 30+-osok körében, neki még bőven a bulis korszaka tart.

2021. jan. 11. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!