Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ebben az esetben mennyi ideig tartanátok ki a barátotok mellet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezt a kérdést én írtam ki de sajnos ez a profilom már nincs meg. De a két év mióta kiírtam ezt a kérdést azóta is zajlik a dolgok. Mikor írtam hogy voltam az intenzíven nos olyan állapotban voltam hogy a mentősök alig akartak átszállítani mert féltek hogy meghalok út közben. Ezt elfelejtettem akkor leírni. A húgyszűkületes műtét meg volt de azét is jól elrontották. Nos mivel nincs vizeletem ezért infúzióval mostani kellet. A legerősebbre volt állítva infúzió sebessége állítva. Ezért a seb ahol csinálták a műtétet levált róla a varr. Hajnalban kimentem wécére majd azt vettem észre vérzek. Teljes erőből ömlött a vér a húgycsövemből. Vissza is kellet tenni a katétert. De még így is szivárgott a fér mellette ezért el kell szorítani a péniszemet. Sokáig rajtam volt a kötés ezért kezdett dagadni meg lilulni. Végül leszedték. De még mindig véreztem igaz nem súlyosan. Megnézték ultrahangon a hólyagomban visszafelé szivárgott a vér megalvadt. Próbálták katéteren átmosni de nem sikerült. Ezért fel kellet vinni a műtőbe ahol kiszedték. Az orvos azt mondta hogy a hólyagomban rengeteg alvadt vét volt. Ezek miatt egy nő hónapot töltöttem kórházban. Egy ideig legalább nyugalom volt. Viszont idén megint háromszor voltam kórházban. Mondjuk ekkor semmi komoly dolog nem volt. Ezek is a műveséhez kapcsolódott. Harmadjára meg kellett műteni. Igaz ez egy olyan dolog miatt amit minden művese kezelt miatt meg kell. Viszont esz sem ment jól. Mivel évek óta rengeteg vérhígítót kaptam ezért a műtét hege folyton vérzett. Kapcsokat is kellet bele tenni. Igaz ezeket a varratok után kiszedték.
Nos a másik kérdésemnél is leírtam hogy ez csak egy elméleti kérdés de még is csak kíváncsi vagyok a nők ilyen esetben hogy állnálnak párkapcsolathoz.

Én egy 48 FFI vagyok. Egyutterzek a kérdezővel, lehetnék én is ilyen helyzetben. Szerencsémre nem vagyok.
Amit jó volt olvasni a kommentekben, az a hölgyek hozzáállása ehhez!
Az "uraknak", akik folyton a nők pénzhez való vonzodasaval jönnek, bele kéne olvasniuk ebbe a témába, hogy némi valós fogalmuk legyen a nőkről, meg az odaadasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!