Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ebben az esetben mennyi ideig tartanátok ki a barátotok mellet?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ezt a kérdést én írtam ki de sajnos ez a profilom már nincs meg. De a két év mióta kiírtam ezt a kérdést azóta is zajlik a dolgok. Mikor írtam hogy voltam az intenzíven nos olyan állapotban voltam hogy a mentősök alig akartak átszállítani mert féltek hogy meghalok út közben. Ezt elfelejtettem akkor leírni. A húgyszűkületes műtét meg volt de azét is jól elrontották. Nos mivel nincs vizeletem ezért infúzióval mostani kellet. A legerősebbre volt állítva infúzió sebessége állítva. Ezért a seb ahol csinálták a műtétet levált róla a varr. Hajnalban kimentem wécére majd azt vettem észre vérzek. Teljes erőből ömlött a vér a húgycsövemből. Vissza is kellet tenni a katétert. De még így is szivárgott a fér mellette ezért el kell szorítani a péniszemet. Sokáig rajtam volt a kötés ezért kezdett dagadni meg lilulni. Végül leszedték. De még mindig véreztem igaz nem súlyosan. Megnézték ultrahangon a hólyagomban visszafelé szivárgott a vér megalvadt. Próbálták katéteren átmosni de nem sikerült. Ezért fel kellet vinni a műtőbe ahol kiszedték. Az orvos azt mondta hogy a hólyagomban rengeteg alvadt vét volt. Ezek miatt egy nő hónapot töltöttem kórházban. Egy ideig legalább nyugalom volt. Viszont idén megint háromszor voltam kórházban. Mondjuk ekkor semmi komoly dolog nem volt. Ezek is a műveséhez kapcsolódott. Harmadjára meg kellett műteni. Igaz ez egy olyan dolog miatt amit minden művese kezelt miatt meg kell. Viszont esz sem ment jól. Mivel évek óta rengeteg vérhígítót kaptam ezért a műtét hege folyton vérzett. Kapcsokat is kellet bele tenni. Igaz ezeket a varratok után kiszedték.

Nos a másik kérdésemnél is leírtam hogy ez csak egy elméleti kérdés de még is csak kíváncsi vagyok a nők ilyen esetben hogy állnálnak párkapcsolathoz.

2020. dec. 30. 16:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem én voltam mivel ffi vagyok,egy nőről írok. Munka háztartás,ápolás eléggé kicsinál egy nőt lelkileg. Sok a stress,sok a bizonytalanság....

Szereti a férfit de nem boldog vele. Ad magára próbál jól kinézni,látja egy férfi ismerőse hogy valami nem teljes az életében. Pasinak tetszik a nő... eleinte barátok a nőnek jól esik hogy meghallgatják,nőbe nézik bókolnak neki,amikor együtt vannak abban a pár percben felhőtlen minden , nő nem szeret bele de vonzódik hozzá mint férfihoz és kialakúl egy titkos viszony. Nem csak a (jó) szex hanem a jó hangulat vonzóm

2021. márc. 13. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem a kérdésre válaszolok, bocsi, de nekem sem világos, most akkor végülis mi a bajod. Biztosan vettek vese biopsziát, és sikerült valamit megállapítani. Nincs erre semmi kezelés?

SOTÉn próbálkoztál? Úgy hallottam ott azért vannak jobb orvosok.

A gyomorfekélyt sem értem, hogyan lehet összefüggésben a vese dologgal.

2021. márc. 13. 23:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem a párom,nem hagyom el, bármi is legyen. Ha viszont emberileg változik rossz irányba, akkor nem számítana a betegség, mennék. SZóval kb mint egy átlagos kapcsolatban, úgy viselkednék. Csak sajnálatból nem lennék vele.
2021. márc. 14. 20:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátomat online ismertem meg 3 éve. Már akkor májbeteg volt. Végstádium. Az utolsó pillanatig mellette voltam. Kórhazba nem engedtek be a koronavírus miatt. Engem hívott fel utoljára, halálhörögve. Mondtam szeretem és beszéltem hozzá. Tudtam haldoklik. Úgy ment el, hogy közben én a telefon másik oldalán voltam. Elaludt nem válaszolt. Meghalt. Ha ujra végig kellene csinalnom, megtenném, mert a TÁRSAM volt, olyan amilyen soha többet nem lesz senki sem.
2021. ápr. 10. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
Ez úgy kamu, ahogy van...
2021. ápr. 17. 20:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Mi is kamu?
2021. ápr. 17. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Több helyen vérzik a sztori, EÜs vagyok. A vízhajó is csökkenti a szívfrekvenciát, ergó nem terheli meg a szívet, sőt!! A többibe bele sem megyek, nincs is kedvem ecsetelni
2021. ápr. 17. 22:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Tök mindegy mit hiszel...
2021. ápr. 17. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Most hogy vagy?
2021. júl. 12. 21:04
 20/22 anonim ***** válasza:

oszinten, en ezt nem birnam sokaig. nekem is van eleg bajom mentalisan meg mindenhogy, meg ezzel is lehuzni magam napi szinten meg aggodni, stresszelni, nem hianyozna.

nyilvan nem mindegy, h par honapos kapcsolatrol van-e szo vagy tobb evesrol.

2021. szept. 20. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!